Politiebericht Groningen: Groningen 12-03-2001 Inwoner van Groningen vermist
Maandag 12 maart 2001

Politie vreest ongeluk

Politie vreest ongeluk

De 36-jarige Antonius Johannes Gerardus (Anton) de Vries uit Groningen wordt sinds donderdag 8 maart vermist. Familieleden van De Vries waarschuwden de politie toen zij die dag geen telefonisch contact met hem konden krijgen. Bij een bezoek aan de woning van de vermiste man werd hij niet thuis getroffen. Gevreesd wordt dat hem een ongeluk is overkomen.

Politieonderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat Anton de Vries sindsdien ook niet meer thuis is geweest. Ook heeft De Vries geen contact meer gezocht met familie of vrienden en bekenden. De man is
1.80 m lang en heeft een normaal tot stevig postuur. Zijn haar is kort, donkerblond en golvend. Op de dag van zijn verdwijning droeg De Vries een spijkerbroek, een wit T-shirt met daarover een blouse met verticale blauwwitte strepen. Vermoedelijk is hij in het bezit van een driekwart nylon jack in de kleur groen. De Vries gebruikt medicijnen tegen depressiviteit. Mensen die weten waar Anton de Vries nu is of anderszins informatie kunnen vertrekken over zijn verblijfplaats worden verzocht contact op te nemen met de het bureau Kardinge van de politie in Groningen (stad), bereikbaar onder telefoonnummer 0900 8844.

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900 - 8844.