Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 12-03-2001 Persbericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, Schijndel

Zondagavond is een 21-jarige man uit Schijndel aangehouden. De man had bij een woning aan de Clematisstraat in Schijndel een ruit vernield. De vernieling hield verband met een verbroken relatie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is een 20-jarige man uit Boxtel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de van de Voortweg in Boxtel.

WASAUTOMAAT GEKRAAKT, Nijnsel

In de nacht van zondag op maandag is bij een bedrijf aan de Nijverheidsweg in Nijnsel ingebroken. Een deur van het bedrijf werd opengebroken. In het bedrijf werd de geldautomaat van de wasstraat opengebroken. Een onbekend geldbedrag werd gestolen.

WIELEN GESTOLEN, Vught

In de nacht van zaterdag op zondag zijn van een auto die geparkeerd stond aan de Esscheweg in Vught de voorwielen gestolen. Toen de eigenaresse zondag bij haar auto kwam, bleek dat de wielen waren gestolen. De schade is enkele honderden guldens.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Oedenrode

Maandagmorgen zijn 38 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden op de Zuidelijke Randweg in Sint Oedenrode. De hoogst gemeten snelheid op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden was 82 km/u.

BROMFIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Maandagmiddag is een 18-jarige bromfietser uit Son en Breugel gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn bromfiets over het fietspad van de Rooiseweg in Schijndel, in de richting Sint Oedenrode. Over de Rooiseweg in dezelfde richting reed ook een auto bestuurd door een 34-jarige vrouw uit Schijndel. Bij het rechtsaf een inrit inrijden zag de vrouw de bromfietser niet naderen. De bromfietser is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven.

GORDELCONTROLES

Maandag zijn zowel in Haaren, Vught als Wijbosch controles gehouden op het gebruik van de autogordel. Totaal 29 personen werden bekeurd omdat ze hun gordel niet om hadden. In Wijbosch waren het er 9, in Vught 11 en in Haaren ook 9.