BIJL PR

Andersen Legal vindt advies van Britse OFT 'Groundbreaking'

Andersen Legal vindt advies van Brits Office of Trading 'Groundbreaking'

De OFT, de Britse mededingingsautoriteit, heeft in een rapport van deze maand over mededinging in de professionele dienstverleningsector aanbevolen dat de huidige beperkingen voor multidisciplinaire samenwerkingsvormen moeten worden opgeheven. Dit is opmerkelijk aangezien het Verenigd Koninkrijk een van de belangrijkste juridische markten is. In Nederland procedeert Arthur Andersen over deze kwestie. De zaak ligt bij het Europese Hof dat moet uitmaken of samenwerking tussen advocaten en accountants in strijd is met het Europese recht. Volgens Andersen Legal, het netwerk van advocatenkantoren geassocieerd met Arthur Andersen, is dit rapport een steun in de rug om multidisciplinaire samenwerking toegestaan te krijgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Scipio van der Stoel, managing partner van Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal, telefoon
020 - 880 87 13/06-53319512 of met Jos Wouters, senior partner van Wouters Advocaten & Notarissen/Andersen Legal, telefoon 010 - 880 1772/06-22474201. Het betreffende rapport van het OFT en een persbericht daarover van het OFT kunt u opvragen bij Antoinet Meerkerk van Arthur Andersen, tel. 010-880 12 41 of e-mail antoinet.meerkerk@nl.arthurandersen.com.