Tie Holding NV

TIE: ONDERHANDELINGEN OVER KAPITAALSINJECTIE VERLOPEN VOORSPOEDIG

Overbrugging op solide basis is de doelstelling

donderdag, 15 maart, 2001

Het aan de Amsterdamse effectenbeurs genoteerde eCommerce-softwarebedrijf TIE Holding N.V. (TIE) maakt bekend dat de onderhandelingen met een consortium van investeerders voorspoedig verlopen. De intentie van het consortium is om een zodanig hoger bedrag dan de eerder genoemde EUR 2 miljoen op tafel te leggen, dat daarmee de nodige zekerheden ingebouwd worden om het Profit Improvement Plan op solide wijze uit te voeren.

In het licht van deze besprekingen is het consortium van mening dat nog enkele dagen nodig zijn om tot een definitieve afronding te komen. Ook moet tijd ingeruimd worden om de accountant van de vennootschap in staat te stellen de nu voorgestelde oplossing te auditen. Daartoe zal TIE in overleg treden met EuroNext teneinde een uitstel van de publicatie van de jaarrekening te verkrijgen.

Profiel TIE

TIE Holding N.V. waarvan de aandelen sinds maart 2000 genoteerd staan aan de Amsterdamse beurs, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige, op XML/EDItm gebaseerde B2B eCommerce-software en -services. Dankzij de software en diensten van TIE kunnen gebruikers snel en efficiënt elektronisch zaken met elkaar doen. Door 'Digital Business Communities' (DBCs) op te zetten biedt TIE kopers en aanbieders in de Supply Chain de mogelijkheid tot efficiënte samenwerking (Collaboration). TIE heeft een brede klantenkring in de Benelux en is een vooraanstaand speler in Europa. De klanten van TIE bestrijken vele marktsectoren, waaronder retail, gezondheidszorg, bank- en verzekeringswezen, transport, productie en voedingsmiddelen.