The Customer Care Company versterkt focus op financiële markt

Nijmegen, 16 maart 2001 - Onlangs is Gylmar Kimin als senior Business Consultant in dienst getreden bij The Customer Care Company. Hij richt zich op CRM en e-business voor de financiële dienstverlening. Gylmar Kimin heeft zijn sporen verdient in de financiële sector als IT Business Consultant voor Crips, als freelance strategisch IT specialist en als Financial Planner voor diverse banken en instellingen in het binnen- en buitenland. De komst van Gylmar Kimin betekent een verdere versterking van de focus van The Customer Care Company op de financiële sector.

Ik heb jarenlang gewerkt in de financiële sector, waarbij de focus veelal lag op de techniek. Naar mijn idee ligt het onderscheidende vermogen van financiële instellingen niet alleen in technische toepassingen. De bedrijfsvoering daadwerkelijk aanpassen op de wensen van de klant is de sleutel om klanttevredenheid te vergroten. In The Customer Care Company heb ik een club gevonden die deze mening deelt , aldus Gylmar Kimin

The Customer Care Company adviseert bedrijven en is betrokken bij de implementatie van CRM-strategieën en -applicaties. Het inspelen op het veranderende gedrag van de klant staat daarbij centraal. De oprichters van het bedrijf hebben hun visie op het inrichten van een klantgerichte organisatie uiteengezet in het boek Met kop en schouders .

Over The Customer Care Company
The Customer Care Company ondersteunt met haar consultancyactiviteiten grote en middelgrote bedrijven die beter willen omgaan met hun klanten. Zij doen dit door CRM- en e-business-strategieën in te voeren als een klantgericht proces binnen de totale organisatie. Diepgaande kennis van zowel bedrijfskundige als technologische vraagstukken maakt dat The Customer Care Company een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het ingrijpende veranderingsproces dat veel bedrijven momenteel doormaken: de omslag van een product- of procesgerichte naar een klantgerichte organisatie.

Voor meer informatie
The Customer Care Company
Matthias Meijer
024-3481200
info@tc3.com

Whizpr
Willemijn Vader
0317-410483
info@whizpr.nl