CMG




- PERSBERICHT -

Amsterdam, 8 maart 2001

BusinessNieuws Noteert: CMG

CMG EN IT-SECTOR BELICHT TIJDENS FORUMDISCUSSIE VOOR PARTICULIERE BELEGGERS

Tijdens de beurs Geldzaken in Utrecht organiseert BusinessNieuws op 15 en 16 maart twee forumdiscussies over het fonds CMG en de IT-sector. Naast CMG-bestuursvoorzitter Cor Stutterheim laten technisch analist Royce Tostrams en ING fundmanager Guy Uding hun licht schijnen over het fonds, het huidige beurssentiment en de sectorontwikkelingen. De middagbijeenkomsten, onder voorzitterschap van Mike Ackermans, adjunct-hoofdredacteur van BusinessNieuws, zijn speciaal opgezet voor particuliere beleggers en kosteloos te bezoeken. Aanmelden geschiedt via www.thefloor.nl/cmg/cmg/index_cmg.htm. BusinessNieuws is de nieuwe naam voor de gezamenlijke radio- en online activiteiten van The Floor en BusinessNieuws Radio.

De forumdiscussies over CMG vormen een nieuw initiatief van BusinessNieuws om de particuliere belegger diepgaand te informeren in een informele setting. Onder de noemer 'BusinessNieuws Noteert' worden bijeenkomsten georganiseerd over AEX-fondsen, waarin analyse, inzicht en interactie de boventoon voeren. Volgens Mike Ackermans is dit voor beursgenoteerde bedrijven een goed moment om hun Investor Relations meer toe te snijden op de belangen en interesses van particuliere beleggers. "Roadshows voor professionals en aandeelhoudersvergaderingen zijn nuttig, maar bereiken nauwelijks particuliere beleggers. Door onze forumdiscussies te bezoeken ter plekke of online - is de particuliere belegger uit eerste hand diepgaand geïnformeerd en heeft hij meer 'span of control' over zijn portefeuille."

Voor CMG volgt de discussiemiddag op de presentatie van de jaarcijfers over 2000 en de roadshow voor institutionele beleggers. Jan Massier, hoofd Investor Relations van CMG: "CMG wil naast de professionals ook de particuliere belegger intensiever met CMG kennis laten maken. Het is voor ons van steeds groter belang hen te vertellen wie CMG is en wat zij doet. Vooral de recente ontwikkelingen in en de waardering van de IT-sector zijn aanleiding om duidelijkheid te verschaffen. Naast de toelichting op onze jaarcijfers geeft Peter Maathuis, Vice President Sales en Marketing van CMG Wireless Data Solutions, tekst en uitleg over de succesvolle producten voor mobiele telefonie, zoals SMS systemen. Door het directe contact met de particuliere belegger denken we de toegankelijkheid van ons bedrijf verder te optimaliseren en beter inzicht te bieden in wat we doen. Wij werken daarom graag mee aan het initiatief van BusinessNieuws, dat goed past in ons IR-beleid."

Gratis reserveren
Voor meer informatie over het evenement en het gratis reserveren van een plaats http://www.thefloor.nl/cmg/cmg/index_cmg.htm. De forumdiscussies zijn vrijdag 16 maart om 14.00 uur live te volgen op www.businessnieuws.nl en via een link op de site van CMG, http://www.investor.cmg.com

BusinessNieuws
BusinessNieuws is de nieuwe naam voor de gezamenlijke radio- en online activiteiten van The Floor en Business Nieuws Radio. BusinessNieuws is dé bron voor het beste nieuws met speciale aandacht voor de beurs. Real time, toegankelijk en nonstop. BusinessNieuws speelt in op de groeiende interesse voor financieel-economisch en algemeen nieuws bij een steeds breder publiek. BusinessNieuws radio en Business Nieuws online maken gebruik van diverse kanalen en de nieuwste technologieën; radio, internet, webradio, email en aan het eind van de maand via SMS.


- Einde bericht -

Ga voor meer informatie en/of inschrijving naar:
http://www.thefloor.nl/cmg/cmg/index_cmg.htm