Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt gaat digitaal wegens MKZ

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt heeft besloten haar bijeenkomst morgenavond in Markelo niet door te laten gaan. Dit in verband met de dreiging van mond- en klauwzeer.

Op de bijeenkomst zouden de resultaten van het Nijenrode onderzoek "Opvolging in agrarische familiebedrijven" gepresenteerd worden. In dit onderzoek, uitgevoerd onder de leden van het NAJK, wordt de sociale en financiële situatie rondom overname onder de loep genomen. Naar aanleiding van het rapport en de actuele problemen rondom bedrijfsovername zou er op die avond daarna een discussie zijn tussen kamerleden en leden van het NAJK.

N.B. Als uniek alternatief wordt er donderdag avond om 20.00 uur een persbijeenkomst georganiseerd op het NAJK kantoor te Utrecht. Roberto Flören van Nijenrode zal dan zijn resultaten exclusief voor de pers presenteren. Het NAJK zal een toelichting geven. Er zal alle gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Daarnaast zijn de sheets van de presentatie op internet te lezen. Ook worden kamerleden en eigen leden gevraagd te reageren op onze discussiepagina. (onder het kopje: Wat vind jij)

Voor verdere informatie:
Jehan Bouma Dagelijks bestuurslid bedrijfsovername, 06-25561075 Of
Monique Veraart, voorzitter, 06-55756442

Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt