persbericht Nadere informatie te verkrijgen bij: # pag: 1 Willem van Rijn, directeur a.i., 020 - 68 442 77 16 maart 2001 06 - 20 360 300 Meer informatie over Het GOED is te vinden op: www.hetgoed.nl

Stichting Kringloopcentrum De Tweede Ronde, in Amsterdam, gaat nauw samenwerken met Het Goed. De Tweede Ronde heeft in de hoofdstad 2 winkels. Het Goed is een professionele kringlooporganisatie met 16 vestigingen door het gehele land, waaronder in Zaanstad en Beverwijk. Het GOED is daarnaast eigenaar van de vraag- en aanbodsite www.marktplaats.nl. Bij Het GOED werken meer dan 600 mensen. Doel van de samenwerking is de bedrijfs-voering van De Tweede Ronde te optimaliseren, waardoor werkgelegenheid behouden blijft en mogelijk kan worden uitgebreid.

De komende maanden wordt de inzameling verbeterd en zullen de winkels in Westerpark en Slotervaart een metamorfose ondergaan tot eigentijdse warenhuizen, volgens de formule van Het Goed. Kenmerkend voor deze winkelformule zijn de overzichtelijke presentatie, het mediterrane kleurgebruik en winkelrekken van blank hout. Het is de bedoeling dat De Tweede Ronde eind dit jaar definitief aansluiting vindt bij Het Goed.

Amsterdammers die overtollige goederen willen laten ophalen kunnen bellen met De Tweede Ronde voor een afspraak: 684 42 77.