Stork Groep NV

Amersfoortsestraatweg 7, 1412 KA Naarden
Postbus 5004, 1410 AA Naarden
Nederland

Telefoon : (035) 695 75 55
Telefax : (035) 694 11 84

Corporate Communications
Persbericht

Naarden, 16 maart 2001

Nieuwe samenstelling Raad van Commissarissen Stork

Tijdens de vandaag in Hotel Okura te Amsterdam gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Stork heeft de voorzitter van de Raad van Commissarissen, de heer mr. R. Hazelhoff de voorzittershamer overgedragen aan de heer ir. S.D. de Bree.

Wegens het verstrijken van de termijn treden de heren mr. R. Hazelhoff, P. Schwencke en ir. C. den Hartog vandaag af als commissaris. De heren Hazelhoff en Schwencke komen wegens het bereiken van de reglementair voorgeschreven leeftijdsgrens niet meer voor herbenoeming in aanmerking. Ir. C. den Hartog is herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen. Nieuw benoemd zijn mevrouw prof.dr.J.P. Bahlmann en de heren J. Aalberts en ir. A. van der Velden. De heer Aalberts is president-directeur van Aalberts Industries in Langbroek. De heer Van der Velden was tot september jl. Boardmember van Corus. Mevrouw Bahlmann is ondermeer deeltijd hoogleraar bedrijfseconomie aan de Universiteit van Utrecht. Met deze benoemingen is tevens voorzien in de vacatures die waren ontstaan na het aftreden vorig jaar van de commissarissen de heren prof.dr.C.J. Rijnvos en ir. J.B. Th. Manschot.

De Raad van Commissarissen van Stork is per vandaag dus als volgt samengesteld:

Ir. S.D. de Bree (voorzitter) 
Prof. dr. ir. B.P.Th. Veltman
Ir. C. den Hartog
Mr. P.J. Kalff Informatie voor de pers: Mw.Prof.dr.J.P. Bahlmann Stork N.V. J. Aalberts Dick Kors Ir. A. van der Velden. Tel. 035 - 695 75 55