-Submit
Evenement Diagnostics in life sciences

Op vrijdag 16 maart organiseert IRC-Nederland in het Sheraton hotel te Schiphol het evenement Diagnostics in life sciences. Bedrijven, productontwikkelaars, onderzoeksinstellingen etc. actief op het gebied van medische technologie en diagnostiek kunnen hier potentiële samenwerkingspartners uit Europa ontmoeten (100101).

Enkele weken voor aanvang van Diagnostics in life sciences is er de mogelijkheid om aan te geven met welke bedrijven of instanties deelnemers die dag willen spreken om mogelijkheden tot samenwerken te verkennen. IRC-Nederland stelt dan een persoonlijk afsprakenschema op. Zo kunnen deelnemers aan Diagnostics in life sciences in een kort tijdsbestek met veel verschillende Europese bedrijven contacten leggen. Daarnaast biedt het evenement interessante lezingen en workshops op het gebied van diagnostiek gerelateerde onderwerpen zoals bio-informatica, genomics, moleculaire diagnostiek en beeldverwerking.

IRC-Nederland

Diagnostics in life sciences is de eerste van vier brokerage-events, die IRC-Nederland de komende tijd organiseert. IRC-Nederland is een samenwerkingsverband tussen Senter en Syntens en wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. IRC-Nederland maakt deel uit van een uitgebreid netwerk om te makelen en te schakelen tussen vraag en aanbod van technologie en kennis in Europa.

Meer informatie

Diagnostics in life sciences vindt plaats op vrijdag 16 maart a.s. in het Sheraton Hotel te Schiphol. Het evenement begint om 9.00 uur en eindigt om 18.00 in de middag. De kosten bedragen f 220,-- ofwel 100 euro per persoon. Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u de site bezoeken: www.irc-nl.org/diagnostics2001. Aanmelden kan tot 15 februari 2001.
Over het evenement is ook een brochure beschikbaar. Deze kunt u aanvragen bij IRC-Nederland, Erik Kuipers, e.t.kuipers@senter.nl, telefoon 070 3610284.