PERSBERICHT
15 maart 2001

NIEUW: MISSION FOODS TORTILLA WRAPS
Een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld een broodje kaas

In het broodschap bij Albert Heijn
De tortilla's van Mission Foods zijn nu ook in de
Nederlandse supermarkten te verkrijgen. De tortilla wraps, te vinden in het dagvers broodschap, zijn geschikt als basis voor een snack, een gezond tussendoortje, ontbijt en avondmaal. Is de maïstortilla oorspronkelijk afkomstig uit de Mexicaanse keuken, tegenwoordig wordt de tortilla wrap bij vele verschillende gerechten gebruikt. Het is immers een makkelijk, snel te bereiden en voordelig product.

Ongekende culinaire mogelijkheden
Tortilla's zijn op vele manieren te bereiden; in de oven of magnetron, gebakken en gefrituurd...en zowel warm als koud smaken ze uitstekend. Ook prima voor een vegetarische maaltijd. Een aardige bijkomstigheid - voor de enthousiaste kok - zijn de vele vouwmogelijkheden van een tortilla. In de Nederlandse restaurants en ook in de eigen keuken raakt de wrap - in welke vouwvorm dan ook - steeds meer ingeburgerd.

Mission Foods wereldwijd #1
Mission Foods is, met een kwart van de wereldomzet, de grootste producent van authentieke tortilla's. Vanaf 19 maart zijn deze ook in Nederland te verkrijgen, om te beginnen in 350 vestigingen van Albert Heijn (verpakking van 6 stuks, adviesprijs f 3,69).