Gemeente Hoogeveen



16 maart 2001

Het mooiste spandoek voor oranje

Nog zeven weken wachten! De Koningin komt, maar voor die tijd bruist Hoogeveen al. Komende week verschijnen de eerste spandoeken in de Hoofdstraat. Leerlingen van het Harm Smeenge College zijn op dit moment hard aan het werk om de doeken met fraaie teksten te beschilderen. Wat te denken van:

Mevrouw Van Andel heeft er 110 jaar op gewacht

of

Hoe bereikt u het maximale oranjegevoel?

De gemeente Hoogeveen roept zijn burgers op met zoveel mogelijk creatieve spreuken te komen. De tekst mag niet langer zijn dan 60 letters en moet getuigen van een persoonlijke, creatieve en vooral feestelijke kijk op Koninginnedag.

De mooiste teksten krijgen de komende weken ook een plaatsje in de Hoofdstraat. De jury die de teksten selecteert, bestaat uit de leden van de coördinatiegroep van het koninklijk bezoek aangevuld met burgemeester Urlings. De winnaars kunnen hun bijdrage niet alleen terugvinden op een spandoek in de Hoofdstraat, maar ontvangen na afloop van het feest ook een aardige attentie.

U kunt uw idee voor een mooie leus opsturen naar het Voorlichtingscentrum van de gemeente, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen, e-mailadres voorlichtingscentrum@hoogeveen.nl. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.

© Copyright Gemeente Hoogeveen