EndomaILOGO1.jpg Telefoon : 036 - 52 123 90 (Kantoor) Lokatie : Hembrugkade 24-d, 1506 PR ZAANDAM
E- Mail : info@endorfine.nl Website : http://www.endorfine.nl

Geachte redactie,

Het meest spraakmakende bedrijfsevenement van Nederland is terug. Enige tijd geleden moesten wij -wegens Big Brother omstandigheden- onze deuren in Almere sluiten. De overweldigende positieve reacties die wij in de tussentijd over ons event hadden gekregen, deden ons echter besluiten keihard aan de slag te gaan om met een nieuwe locatie voor de dag te kunnen komen.

Het event waarbij men een spoedopleiding krijgt tot stuntman/stuntvrouw en een kijkje neemt in de wereld van James Bond en Arnold Swarzenegger. Van het slippen met auto's tot een explosieval, van een vechtpartij tot special effects make up, een hhogteval of abseilen ; bij ons leert men de fijne kneepjes van het stuntvak! EndorfinE is bij uitstek hèt evenement voor teambuilding, personnelsdagen en ralatiemarketing.

Wij zijn er zeer trots op u via deze mail te kunnen laten weten, dat vanaf half april a.s. de studio deuren van EndorfinE weer geopend zijn. Nu met een prachtige locatie in net boven Amsterdam, met nog meer ruimte en daardoor nog meer mogelijkheden. Zo draaien wij een gedeelte van het evenement in de decors van FOG BOUND, de nieuwe film van Jeroen Krabbe en in de originele set van de musical OLIVER.

Alle informatie en bijbehorende foto's kunt u vinden op onze vernieuwde website: www.endorfine.nl

Heeft u vragen, opmerkingen,wilt u meer informatie of onze nieuwe lokatie bezichtigen, c.q. een evenement verslaan dan staan wij u vanzelfsprekend voor u klaar. Ons telefoonnummer: 036-5212390. (kantoor).

We hopen u snel te mogen begroeten in onze nieuwe studio.

Met vriendelijke groet,

EndorfinE.

Henk Wams.