L.V.P.W.

L.V.P.W. opent aanval op ANWB

Eindelijk was daar de uitnodiging van de Vaste Kamercommissie van VROMom de standpunten van de L.V.P.W. uit een te zetten over de Vijfde Nota Wonen betreffende permanente bewoning van recreatiewoningen. Daarbij werden o.a. ook uitgenodigd: VNG namens alle gemeenten en provincies, Recron namens alle aangesloten recreatieondernemens, ANWB namens ? Ja en daar blijven wij bij steken. Want wie vertegenwoordigen zij? Wij waren heel erg benieuwd naar het standpunt van de ANWB. Maar groot was onze teleurstelling toen bleek dat de ANWB zich schaarde achter de tegenstanders van het permanent wonen in recreatiewoningen.
Navraag bij onze leden blijkt dat bijna 99% van onze leden ook lid zijn van de ANWB en je mag dan toch wel verwachten van een dergelijk consument gerichte organisatie dat zij ook de belangen behartigen van haar leden?
Maar nee, de ANWB gaat faliekant voorbij aan de belangen van haar leden. Zij kiezen blijkbaar voor het grote geld en kiezen dus de kant van de RECRON en schuiven de individuele leden maar achteloos terzijde.
En wederom blijkt bij navraag dat op verzoeken van haar leden om hen te helpen bij de problematiek permanent wonen in een recreatiewoning, opgelegde dwangsommen door de gemeente etc, niet thuis waren. Kan dit nu maar zo? Tellen al die duizenden leden die graag en met plezier wonen in hun recreatiewoning, en dat al vaak jarenlang, ineens niet meer mee?
Kom toch ANWB! verdiep je eens in de problematiek van deze 'gewone'leden en ga eens in discussie en overleg met de belangenbehartiger (L.V.P.W.) van deze leden van u die permanent wonen en willen wonen in hun recreatiewoning.
Als al deze duizenden leden van u, de eigenaren van recreatiewoningen, hun lidmaatschap eens opzeggen?



-
Voor verdere informatie kunt u terecht bij mevr. M. van Roekel, voorzitter/coördinator L.V.P.W.
Tel. 0344-693941 of email info@lvpw.nl

20 mrt 01 00:38