Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-03-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.30 uur
Snelheidscontrole

ZEIST Van de ruim 600 voertuigen die dinsdagochtend tussen acht en negen uur op de Dijnselburgerlaan reden, bleken er bij een verkeerscontrole 40 te hard te rijden.

Zesentwintig bestuurders werden aangehouden, de overige veertien voertuigen zijn op de foto gezet. Waar 50 km/uur is toegestaan, werd een snelheid van 76 km gemeten. Tevens werden zeven bestuurders bekeurd wegens het niet dragen van de gordel. Eén bestuurder kreeg een bekeuring omdat de APK van zijn voertuig was verlopen.

Snelheidscontrole

DE BILT Bij een verkeerscontrole op de Soestdijkseweg Zuid van tien tot elf uur zijn 19 bestuurders bekeurd wegens het overtreden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km, terwijl maar 50 km/uur is toegestaan. Elf bestuurders bleken hun gordel niet te dragen en vijf automobilisten negeerden het inrijverbod voor de A. van Leeuwenhoeklaan. Alle bestuurders krijgen een proces verbaal thuisgestuurd.

Verdachte bedrijfsinbraak aangehouden

MAARTENSDIJK - Woensdag omstreeks een uur in de ochtend is er ingebroken bij een bedrijf aan de Industrieweg. Politieagenten troffen op het terrein van het bedrijf onder een container een 30-jarige inwoner uit Lelystad aan. Tevens vonden zij een tas met laptop. De laptop is vermoedelijk weggenomen uit het bedrijf. De man is aangehouden en wordt verhoord.