Gemeente Ede

Openbare kennisgeving

Verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders hebben besloten tot instelling van een parkeerverbod voor de zuidzijde van de Vening Meineszstraat in Ede.

Gebleken is dat het parkeren aldaar de doorstroming en de bereikbaarheid van bedrijven dikwijls belemmert.

Ter inzage besluit

Het verkeersbesluit ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, .t.a.v. de commissie voor de bezwaar- en beroepschriften, Postbus 9024, 6710 HM EDE. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt

Voorlopige voorziening

Indien u van mening bent dat uitvoering van het besluit onevenredig nadeel voor u zou meebrengen, dan kunt u gedurende het onderzoek een verzoek indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank in Arnhem tot het treffen van een voorlopige voorziening. Adres: Arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 30160, 6803 AD ARNHEM.