Metaalunie

Nieuwegein, 21 maart 2001

Metaalunie met collectief op ESEF 2002

De Metaalunie zal op de European Subcontracting & Engineering Fair (ESEF) 2002, die gehouden wordt van 22 t/m 25 januari 2002, weer goed vertegenwoordigd zijn. De verwachting is dat een groot aantal ondernemers zich wil presenteren in een collectieve Metaaluniestand. Het Metaalunie-collectief zal naar verwachting zichtbaar zijn op diverse plekken op de beursvloer. Dit vloeit voort uit het streven het beursconcept met de indeling in sectoren nog duidelijker te presenteren. Een en ander betekent dat gelijksoortige metaalbedrijven, zoals gereedschapmakerijen en precisie-slijpbedrijven, een collectief gaan vormen op de daartoe aangewezen plek op de beursvloer. Er zullen ook veel Metaalunieleden met een eigen stand deelnemen aan de ESEF 2002.

De Metaalunie is gestart met de voorbereidingen van deze collectieve beursdeelname. Aan het Metaalunie-collectief op de vorige editie van de ESEF deden zestig Metaalunieleden mee. Hieruit blijkt dat het Metaalunie-collectief in een behoefte van veel metaalbedrijven voorziet. Voordelen als het gemak; de relatief beperkte inspanning; het gebruik van gezamenlijke faciliteiten als standbouw, hostesses en catering; de kostenbesparingen en de uitstraling van een dergelijk collectief zijn voor veel bedrijven van doorslaggevend belang om zich aan te sluiten bij het Metaalunie-collectief.

Metaalunieleden die meer informatie willen over de collectieve beursdeelname van de Metaalunie aan de ESEF 2002 kunnen contact opnemen met ing. W.J.B. Betting van de Metaalunie, telefoon (030) 605 33 44.