Hewlett-Packard

Keywords: "NOTEBOOK

NOTEBOOK PC'S NU MET PROCESSOR VAN 1 GHZ

Sneller en meer informatie bekijken en verspreiden met razendsnelle notebooks; HP integreert later dit jaar ook draadloze LAN-technologie in twee notebooks en treedt toe tot de WECA

Amstelveen, 21 maart 2001 Hewlett-Packard voorziet zijn Omnibook 6000-serie van de nieuwste 1 GHz en 900 MHz mobiele Pentium III-processors. De Omnibook 6000-systemen leveren zakelijke gebruikers betrouwbare en krachtige mobiele oplossingen die applicaties en internetsites snel laden en zo de mogelijkheden vergroten voor het uitvoeren van meer taken tegelijk, onderweg of op kantoor.

HP zal later deze zomer tevens de draadloze LAN-technologie integreren in zijn HP Omnibook 500 en HP Omnibook 6000-notebook PCs. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig van draadloze naar vaste infrastructuren overstappen en andersom. De HP notebook PCs zorgen ervoor dat mensen hun kantoor altijd met zich mee kunnen nemen. Daarnaast blijft HP oplossingen bedenken en leveren voor betrouwbare mobiliteit.

De HP Omnibook 6000 combineert de kracht van Intels snelste mobiele processor met HPs betrouwbare, beheerbare, stabiele, veilige en uitbreidbare producten. Het slanke uiterlijk met een omhulsel gemaakt van een magnesiumlegering, rubberen beschermhoeken en knoei-bestendig toetsenbord maken het notebook tot een duurzaam apparaat voor mensen die veel onderweg zijn. De duurzaamheid, beheersoftware en swappable mogelijkheden, onder meer voor cd-rw drives, verlagen de supporteisen en verhogen de gehele waarde.

HP is ook toegetreden tot de Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) en zal de Wi-Fi-certificatie van deze groep gebruiken om te garanderen dat huidige en toekomstige HP-producten samenwerken met openbare 802.11b-netwerken en andere bestaande infrastructuren.

HP Omnibook 6000 notebook PCs zijn direct beschikbaar in verschillende configuraties, en hebben een verkoopadviesprijs die ligt tussen 2120 en 4680 euro. Configuraties en specificaties zijn te vinden op http://www.hp.com/omnibook.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Intel en Pentium zijn in de Verenigde Staten geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation.

Print Arrow print versie

Privacy verklaring Juridische voorwaarden © 1994-2001 Hewlett-Packard Company