Gemeente Capelle a/d IJssel

Lenterondrit door Capelle aan den IJssel

Woensdag 21 maart 2001 organiseert het Informatiecentrum van de gemeente in samenwerking met buro Mooi Gedaan een anderhalf uur durende rondrit door Capelle aan den IJssel. De rondrit staat dit keer geheel in het teken van de lente. Onder begeleiding van twee gidsen rijdt u in een luxe touringcar langs bezienswaardige en historische plekjes van Capelle. Dit keer besteden de gidsen extra aandacht aan het (lente)groen in de gemeente.

U wordt om kwart voor tien bij het Informatiecentrum verwacht. In de foyer staat de koffie en thee klaar met een lentehapje. Vanaf tien uur houden de gidsen een korte introductie. De bus vertrekt om half elf vanaf het gemeentehuis en om ongeveer twaalf uur bent u weer bij het gemeentehuis terug. Bij het verlaten van de bus ontvangt u een lentepresentje. Hopelijk laat de zon zich op deze eerste lentedag zien!

Er zijn maar 30 zitplaatsen in de bus, dus aarzel niet en geef u op. Wilt u deelnemen aan de lenterondrit, meldt u zich dan uiterlijk 20 maart 2001 persoonlijk of telefonisch aan bij het Informatiecentrum. De prijs van de rondrit bedraagt 7,50. Het Informatiecentrum is open op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur en bereikbaar via telefoonnummer 010-2848484.