Universiteit van Amsterdam



Congres over SER-advies, 21 maart



actueel/nieuws Congres over SER-advies - 21 maart Op 21 maart vindt in Artis Partycentrum een congres plaats over het SER-advies over de structuurregeling en corporate governance.
Tijdens het congres zullen economen en juristen de belangrijkste onderdelen van het SER-advies (op 19 januari heeft de SER unaniem het advies over de structuurregeling vastgesteld) analyseren en van commentaar voorzien. In het programma is veel ruimte ingebouwd voor discussie, mede met het oog op het wetgevingsproces. Sprekers zijn o.a.: prof. mr. J.R.H. Glasz, prof. drs. C.A.J. Herkströter RA, prof. dr. A.W.A. Boot, prof. mr. P.F. van der Heijden (allen UvA), prof. mr. H.J. de Kluiver (UU), prof. dr. P.W.Moerland (KUB), prof. mr. L. Timmerman (RUG).

Het congres wordt georganiseerd door het Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam en het Instituut voor Ondernemingsrecht van de Rijksuniversiteit Groningen.
Als voorzitters treden op: prof. mr. P.F. van der Heijden, hoogleraar Arbeidsrecht en wetenschappelijk directeur van het Hugo Sinzheimer Instituut (ochtendprogramma) en prof. mr. M.W. den Boogert, hoogleraar Effectenrecht van de Rijksuniversiteit Groningen en advocaat te Amsterdam (middagprogramma).

Kosten
Fl. 525,-. Bij betaling op de dag van het congres fl. 575,-

Hugo Sinzheimer Instituut
Astrid Ornstein, tel: 020-525 3560
Hetty van der Meij, tel: 020-525 3400

Voor een uitgebreid programma / informatie / aanmelden: www.sinzheimer.com, doorklikken op Nieuws

Laatste wijzigingen: 13 maart 2001 - webmaster@uva.nl Bron: Media & Redactie