Gotcha4u
Persbericht

Samen met Oscar Moens en Sissy van Alebeek

Dennis de Nooijer schiet pilot-store
Gotcha4U op Erasmus Universiteit open

ROTTERDAM Sparta-speler Dennis de Nooijer schiet morgen, woensdag 21 maart, om 12.00 uur samen met RBC-doelman Oscar Moens en Team Farm Frites-Hartol-renster Sissy van Alebeek de eerste studentgerichte winkel voor mobiele telefoons, palm- en laptops, diensten, abonnementen en accessoires op de campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam officieel open.

Het bedrijf Gotcha4U presenteert met deze winkel een uniek concept voor de verkoop van mobiele telefoons tegen het voordeligste tarief aan studenten. Gotch4U werd in de markt gezet door Rotterdammer Sander Waterval. De student Business Administration aan de Erasmus Universiteit bedacht in 1998 een concept met internet als basis voor verkoop. Door een samenwerking met vijf providers: KPN Telecom, Ben, Dutchtone, Libertel en Telfort en de steun van de incubator Small Business Link van de Erasmus Universiteit in Rotterdam maakte Gotcha4u een vliegende start. Sinds het officiële debuut tijdens de introductieweken van 1999 groeide het startende bedrijf in korte tijd uit tot een volwaardige onderneming met meer dan twintig medewerkers.

Met de opening van de winkel op de campus van de Eramus Universiteit in Rotterdam zet Gotcha4U de volgende stap. De winkel fungeert als pilot-store en vormt als basis voor het opzetten van een landelijk distributienetwerk. Bovendien wil Gotch4U in de toekomst tal van grootschalige jointpromotion activiteiten ontwikkelen om zo de succesformule verder te ondersteunen. Behalve in de winkel op de campus van de Erasmus Universiteit (te vinden in de winkelgalerij in de kelder van gebouw C van het complex) kunnen studenten hun mobiele starterpakket nog steeds via de internetsite van Gotcha4U (www.gotcha4u.nl) aanschaffen.


*