Horses of the Dutch



Gaat de Talentendag door tijdens Indoor Brabant? Jazeker! We starten om 14.00 uur en we gaan genieten van een spannend wedstrijdprogramma met heel leuke onderdelen daarin. Het is natuurlijk ontzettend jammer dat de deelnemers aan de wedstrijd niet de besten uit het Talentenplan zijn. Gelukkig zullen de beste young riders in de dressuur rijden en krijgen we de beste internationale ruiters in het springen te zien. Enkele onderdelen van het programma:
* spannende internationale springwedstrijd met uitleg over het parcours door Piet Raijmakers en parcoursbouwer Henk-Jan Drabbe: elke rit wordt besproken aan de hand van de beelden op het megagrote TV-scherm, iets wat nog nooit zo is gebeurd!
* verkiezing Talent van het Jaar: topruiters kiezen uit Gert-Jan Bruggink, Rianne Nalis, Andrea Villaverde, Annemiek van der Vorm! Wie wordt de opvolger van Marlies van Baalen (1999) en Gerco Schröder (2000)?

* optreden en clinic van Anky van Grunsven: leren en genieten met de beste amazone ter wereld en aanstormende jonge ruiters en amazones.

* wedstrijd kür op muziek voor de beste young riders met uitleg van Anky van Grunsven en Tineke Bartels

* Uitreiking prijs Rabobank Ruiter van het Jaar aan Anky van Grunsven, de amazone die het meer dan verdient!

Er zijn bijna 3000 kaartjes verstuurd na de uitnodiging van Rabobank aan alle ruiters en amazones die minimaal M rijden. We rekenen er wel op dat jullie allemaal komen! Als je een kaartje hebt, kun je al vanaf 10.00 uur in de Brabanthallen terecht.



©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer