PERSBERICHT

Geldrop, 13 maart 2001

Ruim Baan Gelderland, dé schakel tussen werken en leren

OGZ BV organiseert voor de 3e keer in successie, Ruim Baan in Gelderland "de schakel tussen werken en leren" .Op 23, 24 en 25 maart zal in de Americahal te Apeldoorn een actueel overzicht van vacatures (deeltijd,interne) opleidingen en stage plaatsen in de regio te vinden zijn. De beurs heeft als doel om een totaaloverzicht te geven over de mogelijkheden in de eigen regio m.b.t. werken en/of leren.

Op de beurs presenteren zich zo n 100 deelnemers met een aanbod van vacatures, stages, cursussen, opleidingen op het gebied van o.a. ; IT, techniek, zorg, defensie, detailhandel, (zakelijke, financiële) dienstverlening en vervoer. Door deze verscheidenheid zal er voor iedere bezoeker een geschikte baan en/of opleiding te vinden zijn.

Ten behoeve van de beurs zijn er een aantal interessante initiatieven ontplooid. Naast de vele informatieve lezingen/workshops zullen er enkele topsporters aanwezig zijn, om hun visie te geven over werken en topsport. Er vindt ten tijde van de beurs een beach-volleybaltoernooi plaats. Er is een speciale carierre-plaza en matching-cafe ingericht waar bezoekers gematched kunnen worden met de deelnemers van de beurs.

De beurs is geopend op 23 maart van 13.00uur tot 17.00, 24 en 25 maart van 11.00uur tot 17.00uur. De entree is gratis.

Nadere informatie

Mevr. Saskia Holterman

Tel. 040-297 94 94

Mobiel. 06-229 978 51