Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-03-2001
Persbericht, district Eemland noord, 09.20 uur

Verkeerscontroles

SOEST Op dondermiddag 22 maart werd er in het kader van de actie Schoolspits omstreeks kwart over drie een verkeerscontrole gehouden op de Oude Utrechtseweg en de Vosselveldlaan. Er zijn geen overtredingen geconstateerd.

SOEST- Op donderdagmiddag 22 maart omstreeks kwart over vijf hielden politieagenten op de Koninginnelaan een verkeerscontrole. Een negental fietsers heeft een bekeuring gekregen voor het niet gebruiken van de rijbaan.

SOEST - Op donderdagmiddag 22 maart heeft de politie van vier tot half vijf op de Den Blieklaan, Foekenlaan en Dolderseweg gecontroleerd of voertuigen in verboden richting reden. Drie automobilisten hebben een bekeuring ontvangen.

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op donderdag 22 maart omstreeks vier uur in de middag heeft de politie op de Nijkerkerweg gecontroleerd op het dragen van de autogordel. Van de 50 passerende automobilisten kregen er elf een bekeuring voor het niet dragen van een gordel.

BAARN Op donderdag 22 maart werd er op de Nieuw Baarnstraat, de Nieuwstraat en de Laanstraat een controle gehouden. De politieagenten hebben drie bekeuringen uitgereikt voor het parkeren in de blauwe zone.