PERSBERICHT

WWW.123COMPUTER.NL, DE NIEUWE COMPUTERGIDS VOOR DE CONSUMENT

Sinds twee weken heeft internetuitgever Public Databases BV - bekend van onder meer blikopkunst.nl, 123wonen.nl en 123fiets.nl - de meest complete computergids op internet. Het gaat om www.123computer.nl waar consumenten een veelheid aan computerinformatie wordt geboden. De site borduurt voort op de 123-serie van Public Databases die gemiddeld 108.000 bezoekers per maand trekt.

OVERZICHT
123computer.nl toont op een overzichtelijke manier sites van fabrikanten, importeurs en dealers. Een aanpak die kenmerkend is voor de 123-serie. Public Databases wil hiermee de consumenten op een toegankelijke manier overzicht bieden in het grote aanbod van computerproducten en -leveranciers. Het gaat om informatie omtrent computersystemen, beeldschermen, geluid, randapparatuur, netwerken, communicatiemiddelen, onderdelen, opslag, pc utilities, software en internetsoftware.

REDACTIONELE AANDACHT
Naast toegankelijkheid onderscheidt 123computer.nl zich door veel redactionele aandacht. De links zijn uiterst zorgvuldig geïndexeerd, gecategoriseerd en van samenvatting voorzien. De site biedt verder een productwijzer en een merkenwijzer waar ook nieuwe ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten worden gehouden. De bezoeker stippelt op deze manier zijn eigen route uit.

De redactie zorgt voor een actueel aanbod. Zo zijn er iedere week nieuwe computersites te vinden. De rubriek 'site van de dag' wijst de bezoeker op bijzondere sites die bijvoorbeeld inhoudelijke informatie of duidelijke afbeeldingen bevatten. Kortom: met behulp van 123computer.nl kan de consument zich uitgebreid oriënteren voordat een computerwinkel wordt bezocht.

EINDE PERSBERICHT
Datum: 23-03-2001
Afzender: Public Databases BV

Voor informatie, schriftelijk of bestaand uit beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Angelique Breve. Te bereiken via telefoonnummer 020 42 33 587 of per e-mail naar angelique@publicdatabases.nl

Public Databases BV
Weteringsschans 108
Postbus 11243
1001 GE Amsterdam