Zie ook: UnitedSmokers was toch aprilgrap
UnitedSmokers.com

VIJFTIGDUIZENDSTE INSCHRIJVER UNITEDSMOKERS CUBA INC MELDT ZICH AAN

Amstelveen / Havana ­ 26 maart 2001, Hedenmorgen om 11.36 uur heeft de vijftigduizendste inschrijver zich aangemeld bij UnitedSmokers.com om, vanaf begin april, met 63% korting rookwaar aan te kopen bij UnitedSmokers Cuba Inc.

De Cubaanse rookwaar inkoopclub UnitedSmokers Cuba Inc. opent, bij voldoende deelnemers, begin april haar virtuele deuren voor Nederlandse klanten. Via UnitedSmokers.com is het mogelijk om in Cuba diverse internationale rookwaar belastingvrij te kopen. UnitedSmokers Cuba Inc ziet grote kansen in de Nederlandse markt, omdat de prijzen kunstmatig hoog worden gehouden door accijnzen en btw.

Noot aan de redactie

UnitedSmokers
Aanvullende informatie, zoals FAQ en de exacte werkwijze is na te lezen op www.unitedsmokers.com

UnitedSmokers Cuba Inc
Calle 35, e 28 y 30 Nuevo Vedado numero 1523,
Havana, Cuba

UnitedSmokers.com Netherlands
Van Heuven Goedhardlaan 935,
1181 LD Amstelveen
Tel: 020 671 0880, Fax 020 643 9145,
E-mail: info@UnitedSmokers.com
www.unitedSmokers.com
Voor meer informatie :
Laurens Appel
Tel : 020 671 0880 / 062 656 0328
E-mail : pr@UnitedSmokers.com

Happypoint.com
Happypoint.com is een gratis permissie marketing systeem, waar de wensen, interessegebieden en de privacy van de individuele internetgebruiker centraal staan. Happypoint.com verzorgt in Europa het eerste spaarsysteem op internet dat gekoppeld wordt aan gedrag op internet. Dit gedrag varieert van het lezen en reageren op e-mails tot het plaatsen van zoekacties en aankopen via internet. Naast de consumenten activiteiten verzorgt happypoint.com ook e-mail services en database beheer voor derden.