MARKETING EVENTS

Jury kiest twee (!) jeneverglazen 21e eeuw

PERSBERICHT

JURY KIEST TWEE (!) JENEVERGLAZEN 21e EEUW

Deze week heeft de vakjury onder voorzitterschap van Jan des Bouvrie, geheel tegen het reglement in, twee ontwerpen gekozen als jeneverglas van de 21e eeuw. De nieuwe glazen dienen ter vervanging van het overbekende tulpglas of kelkje. Jan des Bouvrie: De ontwerpers kwamen met zóveel briljante ideeën dat het ons bijna onmogelijk was hét jeneverglas te kiezen. Uiteindelijk hebben we unaniem één glas gekozen als horeca-jeneverglas en één glas voor thuisgebruik. Beide ontwerpen dragen het credo van het Genevergenootschap, de Kunst van het Genieten op effectieve wijze uit.

VROUWEN ONTWERPEN JENEVERGLAS

Vier studenten (waarvan drie kortgeleden afgestudeerd) van The Design Academy te Eindhoven presenteerden hun ontwerpen aan de vakkundige jury. Het was de jury een aangename verrassing dat alle ontwerpers jonge vrouwen bleken. Jurylid Marcel Wanders, onder de indruk van de geboden kwaliteit, noemde de ontwerpsters geen studenten, maar volwaardige collega s.

BEKENDMAKING JENEVERGLAZEN 21e EEUW

Tijdens de Voorjaarsbijeenkomst van het Genevergenootschap op 28 maart in Gedistilleerdmuseum De Gekroonde Brandersketel te Schiedam zullen de twee jeneverglazen worden onthuld. Alle ontwerpen worden gedurende de bijeenkomst tentoongesteld.

Wilt u een uitnodiging ontvangen voor de Voorjaarsbijeenkomst van het Genevergenootschap op 28 maart (17.00-19.00 uur), dan kunt u dit kenbaar maken door dit bericht ingevuld te retourneren. U ontvangt dan een uitnodiging met meer informatie over de bijeenkomst.

RETOURFAX

Ja, ik kom / wij komen naar de voorjaarsbijeenkomst van het Genevergenootschap op 28 maart.

Naam journalist:
Naam fotograaf:
Adres / telefoon / telefax:

Gaarne faxen naar 020 623 04 55

Voor meer informatie over het Genevergenootschap kunt u contact opnemen met de Nederlandse Gedistilleerdunie (NGU) telefoon 030 689 89
06.
Voor meer informatie over het jeneverglas en de Voorjaarsbijeenkomst: Marketing Events,
telefoon 020 620 2311.

16 mrt 01 13:50