SCT

Organon start international Supply Chain Management project met SCT

Malvern, 28 maart 2001 - Organon heeft gekozen voor iProcess.sct, de supply chain management oplossing van SCT. Organon is een snel groeiende farmaceutische business unit van Akzo Nobel en het grootste farmaceutische bedrijf in Nederland. Organon zal samen met SCT en Magnus Management Consultants de implementatie uitvoeren van Fygir Demand Planning en Fygir Advanced Planning, beide onderdeel van iProcess.sct.

'Wij wisten dat de enige manier op een geschikte APS (Advanced Planning Scheduling) tool te selecteren, is het zien van een bewezen concept. Onze belangrijkste selectiecriteria waren dan ook bewezen implementaties in de (semi)-procesindustrie, gebruik van state-of-the-art technologie en software die in staat was de decentrale organisatiestructuur van Organon te
ondersteunen,' vertelde John Koelink, Project Manager bij Organon. Koelink vervolgt: 'SCT onderscheidde zichzelf van andere APS leveranciers, omdat zij met iProcess.sct in staat was te voldoen aan onze vraag voor ondersteuning van een decentrale organisatiestructuur.'

'Wij geloven dat een flexibel APS systeem vandaag de dag noodzakelijk is voor internationale ondernemingen zoals wij. SCT is in staat ons een passende oplossing te bieden. Wij zullen nu gezamenlijk inspanning leveren om zo snel mogelijk vruchten af te werpen,' zegt Hans Dalderop, Director Logistics bij Organon.

Fygir Demand Planning (onderdeel iProcess.sct) stelt Organon in staat door middel van accurate vraagvoorspellingen de service te verbeteren en de kosten te beheersen. Verkoopprognoses worden gecalculeerd op basis van statistische analyses van historische verkoopgegevens en een webplatform. Via het webplatform zijn de verkoopkantoren van Organon in staat op afstand de verkoopprognoses aan te passen op basis van hun persoonlijke verwachtingen en kennis van de lokale markt.

Organon zal Fygir Advanced Planning wereldwijd gaan gebruiken voor multi-site supply chain optimalisatie en plant-level productieplanning, zodat zij in staat zijn eerder te reageren op de vraag uit de markt en de operationele kosten te verminderen. In eerste instantie omvat het supply chain netwerk de distributie centra en de strategische productie locaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ierland en de Verenigde Staten.

'Wij zijn erg blij dat Organon SCT heeft geselecteerd als strategische partner om een oplossing te leveren voor de supply chain management problematiek. Dit versterkt de positie van SCT in de farmaceutische industrie en is wederom een bewijs van onze diepgaande kennis van de (semi)-procesindustrie,' aldus Stu Young, Managing Director of SCT International. Young vervolgt: 'iProcess.sct is de juiste keus voor Organon, het voorziet in de specifieke eisen die gesteld worden door de farmaceutische industrie, en maakt gebruik van state-of-the-art technologie.'

Organon
Organon ontwikkeld, produceert en verkoopt farmaceutisch producten op het gebied van onder andere anticonceptie, psychiatrie, onvruchtbaarheidsbehandelingen, hormoon vervangings therapie en immunologie. Binnen Organon zijn wereldwijd 12.000 mensen werkzaam. Elk jaar wordt ongeveer 17% van de verkopen geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van medicijnen.

SCT (Systems & Computer Technology)
SCT ontwikkelt de end-to-end e-business oplossing iProcess.sct, een unieke combinatie van
e-business en supply chain management oplossingen. Speciaal ontwikkelt om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de (semi)-procesindustrie, de voedingsmiddelen-, dranken-, chemische- farmaceutische- en consumer packaged goods industrie. Zowel de klanten van SCT als hun afnemers profiteren van de toegevoegde waarde van iProcess.sct, dankzij de volledige integratie van SCT Internet Business Suite, Fygir Supply Chain Planning Suite en de Adage ERP Supply Chain Execution.
Klanten binnen Nederland zijn onder andere: Heinz, Grolsch, ICI en Bristol Myers Squibb.

De unieke oplossing van SCT is gericht op het versterken van de marktpositie van de klant en combineert applicatie en service zodat resultaten snel merkbaar zijn.
SCT is een internationale organisatie en richt zich op vier segmenten: educatie, water- en energiebedrijven, (semi)-procesindustrie en overheid.
Wereldwijd telt SCT 3.400 medewerkers en bediend meer dan 2.800 klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Malvern, USA.



Voor meer informatie over Organon verwijzen wij u naar de website www.organon.com.

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht en SCT kunt u contact opnemen met
mevrouw L. Dijkshoorn via telefoonnummer 070 - 307 24 22.

28 mrt 01 10:11