STICHTING FREELANCE BENEFITS

AOV- offerte voor Freelancers nu online!

Voorburg, 28 maart 2001

Binnen 24 uur je persoonlijke AOV-offerte per e-mail toegestuurd!

Ruim 90% van de freelancers vraagt om een flexibele en goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering. Echter, slechts een kleine 20% heeft een AOV geregeld en meestal voor een te hoge prijs. Door de krachten te bundelen is de Stichting Freelance Benefits erin geslaagd een zeer concurrerende AOV te verzorgen met een hoge korting. Het premievoordeel t.o.v. een gemiddelde AOV kan oplopen tot ca 70% (voor de starter)

Op de website van de Stichting Freelance Benefits kun je nu een keus maken uit een drietal opties; te weten de Budget-AOV, speciaal voor de starter, de Traditionele AOV en de AOV-Compleet. Iedere optie geeft de mogelijkheid een persoonlijke offerte aan te vragen. Binnen 24 uur krijg je dan per e-mail je offerte toegestuurd. Daarbij profiteert de individuele freelancer van de collectiviteit van de Stichting.

Gezien de grote belangstelling voorziet dit initiatief in een serieuze behoefte. Onafhankelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn voor de Stichting uitgangspunt.

Vergelijk zélf! Bezoek onze site www.freelance-benefits.nl voor meer informatie en voor een persoonlijke premieberekening.