Gemeente Rijswijk

Milieueffectenrapport (Mer)
beoordeling glastuingebeid Rijswijk-Zuid

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 7.8d, lid 1 van de Wet milieubeheer en artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 20 maart 2001 heeft besloten: I. de M.e.r.-beoordeling glastuinbouwgebied Rijswijk-zuid vast te stellen.
II. dat de procedure van milieueffectrapportage (M.E.R.) niet wordt gevolgd.

Voorgenomen activiteit
In het (voor)ontwerp bestemmingsplan Rijswijk-zuid wordt de mogelijkheid geboden om de glastuinbouw te herstructureren, met name in de gebieden Sion en 't Haantje.
De M.e.r.-beoordeling glastuinbouwgebied Rijswijk-zuid is opgesteld ten behoeve van deze herstructuringsgebieden en omdat het hier een gebied betreft met een groter oppervlakte dan 50 ha, is hierop een M.e.r.-beoordelingsplicht van kracht.

Terinzagelegging
Het raadsbesluit en de M.e.r.-beoordeling glastuinbouwgebied Rijswijk-zuid, liggen ter inzage van vrijdag, 30 maart tot en met 10 mei 2001 in het Gemeentehuis van Rijswijk, Generaal Spoorlaan 2 te Rijswijk, bij het team Communicatie (kamer 77), op werkdagen geopend van 8.30 tot 14.00 uur.

Indienen bezwaren
Tegen het raadsbesluit van 20 maart 2001, inzake de M.e.r.-beoordeling glastuinbouwgebied Rijswijk-zuid kunnen belanghebbenden volgens artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk bezwaar aantekenen bij de Gemeenteraad van Rijswijk, Postbus 5305, 2280 HH. Rijswijk.