Persbericht

Daphne Hagen nieuwe accountmanager bij BEEB

Amsterdam, maart 2001 - - Onlangs is Daphne Hagen (27) als accountmanager in dienst getreden bij Beeb, toonaangevend in het ontwikkelen van internetapplicaties. Hagen gaat zich met name richten op de grote accounts binnen Beeb en streeft naar een versteviging en verdere uitbouw van het klantennetwerk. Voor haar indiensttreding bij Beeb bekleedde Hagen diverse marketing- en webgerelateerde functies bij Telfort, Ericsson en Philips.

'Als organisatie willen wij continu inspelen op de wensen die onze klant heeft op het gebied van bijvoorbeeld techniek, creativiteit, communicatie en ondersteuning. Daarom zijn wij altijd op zoek naar bekwame, enthousiaste personen die hieraan een belangrijke bijdrage willen en kunnen leveren. Daphne heeft de kennis en ervaring die nodig is om de service aan onze klanten te verbeteren. Haar indiensttreding is een aanwinst voor onze groeiende organisatie', stelt Peter Philippens, directeur Beeb.

'De internetwereld is een dynamische, maar ook een complexe omgeving. Het is daarom essentieel dat onze klanten gedurende het gehele traject - vanaf de eerste briefing tot de uiteindelijke implementatie en zelfs daarna - de ondersteuning krijgen die zij specifiek nodig hebben. Het is dan ook belangrijk dat de communicatie met de klant perfect verloopt. Het streven is dat op maat gesneden ondersteuning voor onze klanten net zo vanzelfsprekend wordt als de op maat gesneden applicaties die Beeb levert', stelt Daphne Hagen, accountmanager large accounts bij Beeb.

Beeb - Overschiestraat 180, 1062 XK Amsterdam
Telefoon: 020 - 6757906, http//: www.beeb.nl

Over Beeb
Internetbedrijf Beeb is sinds eind 1999 actief in de markt voor op maat gesneden internetapplicaties. Beeb voorziet in maatwerk door creativiteit, vormgeving, technische knowhow en diepgaande kennis van de specifieke klant te combineren. Speerpunten van Beeb zijn contentmanagement, database- en webpublishing, e-commerceapplicaties en systeemintegratie. Dankzij de multidisciplinaire reeks van services en tools realiseerde Beeb al verschillende succesvolle projecten bij organisaties als Newconomy, Letsworkonline, EuroNetInternet/Wanadoo, Rabobank International, Fortis Bank, Funda (NVM) en Holland Media Groep en daarnaast enkele multimediaprojecten bij bijvoorbeeld het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Postbank. Met 25 medewerkers beschikt Beeb over een vakkundig team van consultants, vormgevers, ontwikkelaars en systeem-engineers. Beeb is een Microsoft Certified Solution Provider.
Nadere informatie over Beeb is beschikbaar op: http://www.beeb.nl. Voor redactionele informatie en/of foto: Pb0401 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, e-mail: prinflux@cs.com / www.influx-pr.com


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com