Getronics N.V.

Future is now
Achieve business value with your ICT infrastructure

Woensdag 28 en donderdag 29 maart 2001, Media Plaza (Utrecht)

Future is now! De oplossingen van gisteren zijn geen antwoord op de problemen van vandaag en de uitdagingen van morgen. Hoe bereikt u dat uw ICT-infrastructuur u niet alleen vandaag ondersteunt, maar morgen ook de toegevoegde waarde biedt voor uw business?

Getronics beantwoordt met het seminar Future is Now de key-issues die elke onderneming raken. Welke consequenties hebben nieuwe technologieen zoals voice-data convergentie, security en mobile networking voor uw business en uw ICT-infrastructuur?

Tijdens het seminar krijgt u de gelegenheid om kennis en inzicht te verkrijgen over deze onderwerpen. Enkele top keynote sprekers geven hun visie op het krachtenveld van veranderende businessprocessen en technologische ontwikkelingen.

Stel uw eigen programa samen
Een groot aantal parallelsessies bieden u de mogelijkheid om uw persoonlijke programma samen te stellen. U kunt daarbij kiezen uit sessies in twee tracks. Het Management & Strategy track is geheel gericht op managementvraagstukken van ondernemingen. Daarnaast is er het Solution track. Hier wordt meer technisch georiënteerde informatie gegeven. Het NetWorkPlace concept, de integrale aanpak voor het inrichten en beheren van uw ICT-infrastructuur, loopt hierbij als een rode draad door de diverse sessies. Een aantal sessies wordt in het Engels gepresenteerd.

Het seminar "Future is now" vindt plaats in Media Plaza in Utrecht. Deelname aan dit evenement is kosteloos.

Programma

09:30-10:00 Future is now - Oswald Coene (Vice-President & Managing Director, Getronics Infrastructure Solutions)
keynotes

10:00-10:45 ICT: trends en ontwikkelingen - Carl Claunch (Vice-President and Director of Research, Gartner) keynotes

11:15-12:00 Parallelsessie I
keuzemogelijkheden

12:15-14:00 Parallelsessie II (incl. lunchpauze) keuzemogelijkheden

14:15-15:00 Parallelsessie III
keuzemogelijkheden

15:30-16:00 28 maart: Internet en de invloed op onze economie - Edzard Overbeek (Algemeen Directeur, Cisco Systems Nederland) keynotes

29 maart: De stap naar een nieuw business model - David Frankel (Visiting Profesor of Oxford's European School of Management) keynotes

16:00-16:30 Interactieve afsluiting
Mocht u vragen hebben over dit seminar, neem dan contact op met Arendo de Vries, tel: 020 - 587 6017

U kunt zich inschrijven door het formulier in te vullen. U kunt kiezen voor één van de twee dagen. Op beide dagen zijn drie series met parallelsessies gepland. Bij elk van de drie series kunt u een keuze maken.
inschrijfformulier

Getronics Nederland | solutions and services | evenementen persberichten en nieuws | werken bij Getronics

© 2000 Getronics
privacy statement | legal notices