Nijmegen, 20 maart 2001

Theatervoorstellingen in studentenkamers: Het StudentenKamer Festival Een culturele route langs Nijmeegse studentenhuizen!

Op woensdagavond 28 maart vindt in het centrum van Nijmegen het StudentenKamer Festival plaats. Acht studentenhuizen stelden speciaal voor het festival hun woonkamer beschikbaar en ontvangen met trots het publiek dat in hun eigen theater op bezoek komt. Op de fiets weliswaar, want het publiek kan een ronde maken langs meerdere voorstellingen.

Cabaret van Ten Minste Houdbaar Tot, levensliedjes door 't Vrolijke Nietz, verhalen van Ettje Ferwerda en van Kunst & Kessels, marionettentheater van Madoc en de singer-songwriters Mereltje en Wout, en daarnaast een heuse dj-lounge in de oudste studentenflat van Nijmegen: het programma van het StudentenKamer Festival staat garant voor een gezellige en onvergetelijke theateravond. Met een passepartout kan de bezoeker voor een tientje rondreizen door het centrum van Nijmegen en alle voorstellingen van het StuKaFest bezoeken. Alle artiesten geven hun voorstelling drie keer, en het programma is zo samengesteld dat alle acht voorstellingen bezocht kunnen worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts één of enkele van de optredens te bezoeken want aan de deur zijn losse kaartjes verkrijgbaar.

Het StudentenKamer Festival wordt georganiseerd door de Studenten Programmerings Commissie van de Katholieke Universiteit Nijmegen. De voorverkoop van de passe-partouts start op dinsdag 20 maart. Voor meer informatie over het programma, voor kaartverkoop of voor een programma-boekje kunt u contact opnemen met Lydia van Aert, Studenten Programmerings Commissie, T: 024-3612823/E: spc@student.kun.nl, of met Annemieke Attema, Cultuur op de Campus, T: 024-3615912/E: A.Attema@dcm.kun.nl