Nieuwe hoofdsponsor Microsoft nodigt u uit voor kick-off samenwerking

EMERCE EN MEDIATOR BREIDEN E-DIRECTORY UIT IN NIEUWE JOINT-VENTURE

Na een succesvolle lancering die resulteerde in ruim 1650 inschrijvingen in de E-Directory, hebben Emerce en Mediator besloten hun samenwerking uit te breiden. Met de oprichting van een joint-venture zal E-directory in 2001 verder worden ontwikkeld tot hèt platform voor vraag en aanbod in de Nederlandse Internetindustrie. De gratis toegankelijke database is daarmee marktleider in Nederland.

De E-directory is het meest uitgebreide platform waarmee de Nederlandse internetindustrie zich op een kwalitatief hoogwaardige en professionele manier kan presenteren aan de markt. Tevens wordt de E-directory gebruikt als platform voor samenwerking tussen de Nederlandse internetbedrijven.

De joint-venture wordt nu versterkt door de toetreding van Microsoft als hoofdsponsor van de E-directory. Bij wijze van kick-off van deze samenwerking nodigt Microsoft alle ingeschreven bedrijven in de E-directory en Internet in Beeld uit voor het evenement Strategic Partner Update E-Commerce dat op woensdagochtend 28 maart 2001 plaats vindt in Home Box te Nieuwegein.

Wij nodigen u daarom namens Emerce, Mediator en Microsoft uit tot het bijwonen van dit gratis evenement. Voor meer details verwijzen we u naar bijgaand attachment of http://www.microsoft.com/benelux/partner/ecommerce/default.asp

Met vriendelijke groet,

Oscar Kneppers en Joost Becking

De E-directory is een initiatief van Mediator Internet (www.mediatorweb.com) en Emerce (www.emerce.nl). De website (www.emerce.nl/E-directory) is begin 2000 gelanceerd en is een doorslaand succes: Inmiddels zijn er al meer dan 1650 Nederlandse internetbedrijven ingeschreven.

Uitnodiging

E-Commerce is meer dan alleen transacties via het web

E-Commerce: voor u als ICT leverancier zal de komende periode bepalend zijn. Want de vragen van uw klanten zijn nog nooit zo veeleisend en aan verandering onderhevig geweest als bij e-business projecten. Hoe biedt u uw klanten succesvolle e-commerce oplossingen, zonder vast te lopen op praktische en technische problemen?

Samen met u als partner staan we aan het begin van een nieuw tijdperk, een nieuw avontuur. De nieuwe Microsoft E-Commerce technology staat namelijk voor volkomen integratie van e-commerce oplossingen in al onze producten, waardoor e-commerce \'gewoon\' een onderdeel wordt van de totale informatiestroom. De eerste stap in de .NET visie van Microsoft, waarbij XML als standaard wordt gehanteerd voor alle Microsoft producten. Op de Microsoft E-Commerce site vindt u informatie over Microsoft E-Commerce technology:
http://www.microsoft.com/benelux/ecommerce/

Over de nieuwe visie en de voordelen voor u als partner gaat de Strategic Partner Update E-Commerce, waarvoor wij een aantal van u op 7 februari jl. een vooraankondiging hebben gestuurd en nu willen wij u graag definitief uitnodigen. Datum: woensdagochtend 28 maart 2001
Locatie: Home Box te Nieuwegein.


Onderwerpen die onder meer aan de orde komen zijn:

* marktontwikkelingen en waar liggen voor u als partner kansen;

* hoe bouwt u als partner de ideale e-business oplossingen met het Microsoft .NET platform;


* de flexibiliteit van XML en Biztalk Server bij onverwachte e-business mogelijkheden.

Kortom, na de Update bent u volledig op de hoogte van alle kansen en mogelijkheden die Microsoft E-Commerce technology u nu en in de toekomst biedt. Het volledige programma vindt u op de Microsoft partner site (http://www.microsoft.nl/partner), waar u ook uw komst kunt aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging en routebeschrijving.

John Mangelaars
Regional Director
Microsoft Benelux B.V.