Geachte muziekredactie!

Graag uw aandacht voor:
ANNA "THE MORNING AFTER" CD-PRESENTATIE

Iedereen is welkom op de cd-presentatie van Anna's nieuwe album 'The Morning After'.
Wanneer? Woensdag 28 maart 2001
Waar? Maloe Melo, Lijnbaansgracht 163 te Amsterdam Met wie? Veel bevriende muzikanten en muzikale vrienden Aanvang? 22.00 ~ 23.00 uur
After? Supersessie tot in de late uurtjes...
Toegang? Gratis!

Anna, ofwel zangeres Anneriek van Dorst, heeft inmiddels haar sporen in de muziek ruimschoots verdiend:
Eerst in de clubs en straten van Parijs met nummers van Ricky Lee Jones en Billy Holliday. Daarna -terug in de Lage Landen- met onder andere honderden optredens met The Bob Color Band en Some Like it Hot en vervolgens met eigen bands als Ann's Men en Go Down Moses.
In deze laatste formatie speelde ze voor het eerst samen met gitarist André Duet.
André begon op 15-jarige leeftijd bij de The Swinging Soul Machine en speelde met Klanki (Scorpions) en soul-zanger Joe Bourne, gevolgd door eindeloos veel gastoptredens c.q. studio-opnames met bijvoorbeeld Vader Abraham, Harry Muskee Band (Cuby), Rex Reason, Rory Block, Curtis Knight, de Gigantjes en Tony Scott (bandleider van Billy Holliday). André wist als geen ander de specifieke mogelijkheden van Anneriek's stem te benutten en 'Duet van Dorst' was geboren. Met eigen composities, pop met een ondertoon van rauwe blues en soul, blijken ze onmiskenbaar van deze tijd. (Naast eigen werk spelen zij covers van: Janis Joplin, Joan Armatrading, Bonny Riatt, Rory Block, Cindy Lauper e.v.a.)
Het resultaat van deze samenwerking mag er zijn: 'The Morning After', een album dat zowel een goed overzicht geeft van de kracht en het bereik van Anna's formidabele stem als van de virtuositeit van André's gitaarspel. 'The Morning After' is geproduceerd en gedistribueerd door 4Tune Records en Suburban en is inmiddels gelanceerd door Gallery Donkersloot. Woensdag 28 maart aanstaande krijgt u de kans te genieten van Anna's geweldige live-uitstraling! Dan wordt het feest in Maloe Melo!

4tune records
looiersgracht 38
1016 VS Amsterdam
tel 020 6240068
info@4tune.nl