* Amsterdam, 26 maart 2001
Michiel van der Meer nieuwe managing director ricardo.nl
Online veilinghuis ricardo.nl heeft per april Michiel van der Meer aangesteld als managing director. Van der Meer was voorheen managing director bij online veilingsite QXL.nl, die recent fuseerde met ricardo.nl. De drie oprichters van ricardo.nl, Mark Götz (directeur marketing & ict), Marc de Hond (directeur content & pr) en Marc Jurgens (directeur finance & operations) verlaten het bedrijf. Nu ricardo.nl en QXL.nl succesvol zijn geïntegreerd, zijn de taken van Götz, De Hond en Jurgens voltooid. Het Duitse ricardo.de en het Engelse QXL.com besloten in Nederland verder te gaan onder de naam ricardo.nl.




Amsterdam, 26 maart 2001
Michiel van der Meer nieuwe managing director ricardo.nl Online veilinghuis ricardo.nl heeft per april Michiel van der Meer aangesteld als managing director. Van der Meer was voorheen managing director bij online veilingsite QXL.nl, die recent fuseerde met ricardo.nl. De drie oprichters van ricardo.nl, Mark Götz (directeur marketing & ict), Marc de Hond (directeur content & pr) en Marc Jurgens (directeur finance & operations) verlaten het bedrijf. Nu ricardo.nl en QXL.nl succesvol zijn geïntegreerd, zijn de taken van Götz, De Hond en Jurgens voltooid. Het Duitse ricardo.de en het Engelse QXL.com besloten in Nederland verder te gaan onder de naam ricardo.nl.

Michiel van der Meer zal als managing director ook verantwoordelijk zijn voor de marketing van ricardo.nl. Niels Vrijhoeven neemt als manager content & pr per april de verantwoordelijkheden van Marc de Hond over. Niels Vrijhoeven is al werkzaam bij ricardo.nl als contentmanager. Margriet Miedema neemt de taken van Marc Jurgens over. De techniek zal vanuit het hoofdkantoor van QXL ricardo in Londen verzorgd gaan worden.

Ricardo.nl is toonaangevend op het gebied van consumentenveilingen in Nederland en is in januari van dit jaar door PC Magazine uitgeroepen tot beste veilingsite van Nederland. De Nederlandse veilingsite maakt deel uit van het internationale veilingconcern QXL ricardo plc., dat is genoteerd aan London Stock Exchange, DAX in Frankfurt en de Nasdaq in New York (LSE:QXL.L; NASDAQ:QXLC, FRANKFURT: QXL.F).


- EINDEBERICHT -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

DLV Public Relations
Leoni Janssen
T: 023 554 20 30
E: leoni@dlvpr.nl

ricardo.nl
Niels Vrijhoeven
T: 020 586 96 00
E: vrijhoeven@ricardo.nl