Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 3-04-2001 District Heerlen
Heerlen

Persbericht

Heerlen; Bruidegom ontmaskerd als oplichter
De Apeldoornse politie heeft zaterdag 31 maart een 47-jarige Heerlenaar aangehouden in verband met oplichtingspraktijken die hij zou hebben gepleegd in verband met zijn huwelijk dat een dag eerder tussen hem en een Heerlense vrouw In Vaesen was gesloten. De man wordt ervan verdacht zowat alles wat denkbaar is aan winkels en bedrijven die goederen of diensten leveren met betrekking tot een huwelijk, te hebben opgelicht. De oplichting die de Heerlenaar zou hebben gepleegd heeft betrekking op: een bloemist, een taxirit, een muziekband, een fotograaf, een videomaker, een juwelier, een zaak van bruidsjurken, een hotel en een cateringbedrijf.
De juiste omvang van de aangerichte schade is nog niet bekend. De man wordt in verband met het onderzoek tegen hem overbracht naar Heerlen.

Heerlen; Fietsenkijkdag
Zaterdag 7 april a.s. wordt wederom in het politiebureau aan de Burg. Gijzelslaan een fietsenkijkdag gehouden. Mensen waarvan de afgelopen tijd een fiets is gestolen kunnen tussen 10.00 uur en 12.00 uur een kijkje nemen of hun tweewieler terecht is.
Er kunnen dus geen fietsen gekocht worden. De verkoop zal op een latere datum plaatsvinden.

A.J.M. Boosten (Bureau Voorlichting & PR tel.: 045 - 4003050)