AutoRai

4-4-2001

Aktie bij Daihatsu

De Daihatsu Cuore is tijdelijk verkrijgbaar als sportieve Spring-uitvoering. De staandaarduitrusting wordt onder andere gecompleteerd met een radio-cd speler en een zonnedak.

Bij de Daihatsu dealer staat momenteel de Cuore Spring in de showroom. Een sportief actiemodel dat is voorzien van vele interessante extras. De Cuore Spring is leverbaar vanaf Fl. 16.995,= incl. BTW met een consumentenvoordeel tot ruim Fl. 2.100,=.

De Cuore is standaard onder andere voorzien van twee airbags, gordelspanners met krachtbegrenzer, veiligheidsbalken in de portieren, in carrosseriekleur gespoten bumpers en een startonderbreker. De Cuore heeft een 1.0 12V ecomotor, die niet alleen pittige prestaties levert, maar ook nog eens superzuinig is met een gemiddeld verbruik van 5,1 liter op 100 km (1:19,6). Daarnaast houdt de Cuore door een CO2 uitstoot van slechts 124 gr/km rekening met het milieu.

De Cuore Spring is uitgerust met een mooi pakket extras. Dit pakket bestaat uit een zonnedak, sportieve wieldoppen, radio/cd-speler, zij-beschermstrips en een Spring embleem. Samen met de zeer scherpe prijs kan het voordeel oplopen tot Fl. 2.100,=. Deze aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt.