NOORDZEE FM

Geheim uniek akoestisch concert 'De Kast'

Deze week zal de populaire Friese band 'De Kast' in samenwerking met Noordzee FM een geheim exclusief akoestisch optreden verzorgen waarbij slechts 50 luisteraars van Noordzee FM aanwezig kunnen zijn. Datum, tijd en locatie worden angstvallig geheim gehouden aangezien het hier gaat om een exclusief optreden.

'Luisteraars kunnen zich opgeven via de telefoon wanneer ze een fragment van Syb van 'De Kast' langs horen komen. Er zal uit alle aanmeldingen een vijftigtal luisteraars gekozen worden die bij dit geheime unieke akoestische optreden aanwezig mogen zijn,' aldus Michèl Weber, Program Director bij Noordzee FM. Een enthousiaste Weber vervolgt: 'De telefoonlijnen zijn er overbezet door geraakt en we zijn zelfs een periode niet bereikbaar geweest. Het zal een geweldig optreden worden, een akoestisch optreden staat garant voor een perfecte intieme sfeer. 'De Kast'is als geen ander in staat om juist die sfeer te creëren.'

Het optreden van 'De Kast' wordt mede mogelijk gemaakt door de platenmaatschappij van 'De Kast' ProActs. 'De Kast' is één van de belangrijke 'core-artiesten' die te horen zijn op Noordzee FM, naast natuurlijk de internationale en Nederlandse popartiesten. De combinatie van het draaien van internationale hits en Nederlandse pophits tezamen met nuttig informatie op het gebied van muziek, entertainment en thema's, is een format waarmee Noordzee FM steeds succesvoller wordt. Noordzee FM profileert zich meer en meer als een eigentijds, zelfbewust, no-nonsense merk voor de jonge volwassenen.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Craig David, Melanie C, maar ook die van Marco Borsato, BloF, en De Kast. Kortom Jouw muziek! Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl.

Naarden, 4 april 2001

Noot voor de redactie,