Gemeente Lisse

WET MILIEUBEHEER

Melding

Wij hebben een melding op grond van artikel 8.41 van de Wet milieubeheer ontvangen van:

K. van Bourgondiën & Zonen B.V., Heereweg 352, (Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer);

Hestia interieur en design, 1e Poellaan 26b, (Besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer);

Mijnders Meubelen B.V., Vennestraat 13-15 (Dever Business Park), (Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer).
Op deze niet-vergunningplichtige inrichtingen zijn de algemene regels van toepassing, zoals die staan vermeld in de eerdergenoemde besluiten.

Kennisgeving

Aangevraagde vergunning en ontwerpbeschikking

Wij hebben een aanvraag om een Wet milieubeheervergunning ontvangen van:

Qumaz B.V.
Voor het veranderen van een inrichting waar hefkussens worden geproduceerd, op het perceel Meer en Duin 44 te Lisse.

De aanvraag was noodzakelijk omdat voor de locatie een oprichtingsvergunning geldt van H.C. Onderwater (heftrucks e.d.). Door dit besluit komt deze vergunning te vervallen.

De veranderingen/uitbreidingen zijn t.o.v. de geldende vergunning van dien aard dat een revisievergunning is aangevraagd.

Wij zijn van plan de vergunning te verlenen onder oplegging van een aantal voorschriften in het belang van de bescherming van het milieu.

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen ter inzage van 6 april 2001 tot en met 3 mei 2001 bij de afdeling Milieu en Bouwkunde:

op werkdagen van 08.30-12.30 uur en

(na telefonische afspraak, telefoon 43 31 82) op werkdagen van 13.00-17.00 uur en donderdagavond.

Op verzoek kunt u een mondelinge toelichting krijgen.

Bedenkingen

Iedereen kan tot en met 3 mei 2001 bedenkingen inbrengen tegen de ontwerpbeschikking. Dat kan schriftelijk. Uw brief moet u richten aan burgemeester en wethouders. Daarbij kunt u gelijktijdig -in een aparte brief- vragen uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Voor een toelichting op de terinzage gelegde stukken, kunt u vragen om een gedachtewisseling. Tijdens dit gesprek kunt u ook mondeling bedenkingen inbrengen. Daarvoor moet u contact opnemen met de afdeling Milieu en Bouwkunde, telefoon 43 31 82.

Beroep

Te zijner tijd nemen wij een besluit op de aanvraag. Beroep daartegen kan alleen worden ingesteld door:

hen, die op de hiervoor omschreven wijze en binnen de genoemde termijnen bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid om advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

hen, die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het beschikking t.o.v. de ontwerpbeschikking zijn aangebracht;

belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest bedenkingen in te brengen tegen de ontwerpbeschikking.

Na 3 mei 2001 blijven de stukken ter inzage liggen bij de afdeling Milieu en Bouwkunde op werkdagen van 8.30-12.30 uur. Dit blijft zo tot het einde van de termijn van terinzagelegging van de definitieve beschikking.