holiday autos lanceert website met reserverings-service NLG. 15,00 introductiekorting bij het huren van een auto via holidayautos.nl

Amsterdam, 4 april 2001 - holiday autos, 's werelds grootste automakelaar in vakantie autoverhuur, heeft haar website www.holidayautos.nl geopend voor het Nederlandse publiek. Met het openen van de website, is holiday autos de eerste autobroker in Nederland die klanten de mogelijkheid geeft om online autoreserveringen te maken, wereldwijd. U wilt misschien een snelle auto voor een romantische trip naar Parijs? Wellicht een familieauto om samen met vrouw en kinderen de Rocky Mountains te bezoeken? Of misschien toch die jeep om met vrienden een stoere survivaltocht te maken? Slechts een paar klikken op de Nederlandstalige website van holiday autos en alles is geregeld. En wie tot eind april een auto online reserveert bij holiday autos ontvangt ook nog eens fl. 15,00 korting.

holiday autos hanteert all-inclusive prijzen wat inhoudt dat er absoluut geen verborgen kosten zijn. Dit betekent dat de huurder van de auto voor vertrek het vakantiebudget kan bepalen met de garantie dat er geen extra kosten meer betaald hoeven te worden bij het ophalen van de auto. Onbeperkte kilometers, CDW (casso verzekering), WA verzekering, diefstalverzekering van de huurauto, lokale toeslagen en belastingen, dit alles is in de prijs inbegrepen. Verder biedt holiday autos nog een prijsgarantiesysteem: in het geval u voor of na de reservering, maar voor vertrek, een goedkoper tarief vindt, dan biedt holiday autos een prijs aan die fl. 15,00 lager ligt dan het concurrerende aanbod*. Anders dan bij andere autoverhuurders, treedt holiday autos op als tussenpersoon bij het vastleggen van de autoverhuurreserveringen. holiday autos beschikt daarom niet over een eigen autovloot maar maakt gebruik van autoverhuurmaatschappijen.

Nadat de reservering is binnen gekomen bij holiday autos, ontvangt u een nota als bevestiging. De nota kan zowel betaald worden per bankoverschrijving of per creditcard. Of u kunt ook kiezen de reservering direct bij holiday autos te maken via de website, maar de verdere afwikkeling via het reisbureau te laten lopen. Na betaling op het reisbureau ontvangt u dan een voucher, welke u op de verhuurlocatie dient af te geven aan de desbetreffende autoverhuurder.
Het uiteindelijke contract wordt dan ter plaatse opgemaakt tussen de verhuurder en de klant op het tijdstip van de ter beschikkingstelling van de huur auto. Communicatie problemen of taalbarrières bij het huren van een vakantieauto ter plaatse zijn dan verleden tijd.

Bovendien garandeert holiday autos wereldwijd een uitstekende service dankzij haar goede relaties met de diverse autoverhuurmaatschappijen. Actief in meer dan 40 landen op 4000 locaties biedt holiday autos maximale beschikbaarheid. Door de samenwerking van holiday autos met gerenommeerde autoverhuurders als Europcar en Budget, kan holiday autos een grote vloot autotypes aanbieden met beschikbaarheid zelfs in het hoogseizoen of op het laatste moment.

De voordelen van holiday autos:

* Gegarandeerde all-inclusive prijzen, dus geen
verborgen kosten
* Prijsgarantiesysteem
* Eenmalige korting van fl. 15,00 tot eind april bij online reserveren
* 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijkheid online reserveren via holiday autos gebruiksvriendelijke website (Nederlands) * Een uitgebreid aanbod van automodellen en merk ten alle tijden
* Uitstekende service in binnen- en buitenland
* Aanwezig in meer dan 40 landen op 4000 locaties wereldwijd

Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw reservering blijven maken bij holiday autos. Telefoonnummer: 076 - 5083 564.

Over holiday autos
holiday autos werd in 1987 opgericht in het Verenigd Koninkrijk met als doelstelling de autoverhuurbranche radicaal te veranderen en autoverhuur een belangrijk onderdeel te maken bij de reservering van elke vakantie. holiday autos is vele malen onderscheiden door professionals in het toerisme op grond van de kwaliteit van haar service. Zo heeft holiday autos in oktober 2000 - voor het vierde achtereenvolgende jaar! - de prestigieuze «World Travel Award» in de categorie autoverhuur in ontvangst mogen nemen. Met een totaal omzet van meer dan £ 180 miljoen in 2000 en jaarlijks 1 miljoen boekingen wereldwijd in meer dan 40 landen op 4000 locaties, is holiday autos momenteel 's werelds grootste makelaar in autoverhuur.