Internet Security Systems (ISS) benoemt Nicoline Huizinga tot Internal Sales Representative

Hillegom, 4 april 2001 - De Nederlandse vestiging van Internet Security Systems (Nasdaq: ISSX), wereldwijde aanbieder van beheeroplossingen voor internetbeveiliging, heeft Nicoline Huizinga (33) benoemd tot Internal Sales Representative. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle verkoopondersteunende werkzaamheden, waaronder het opvolgen van leads en de operationele contacten met partners. Bovendien draagt zij bij aan overige veelvoorkomende commerciële activiteiten.

Voordat Huizinga bij Internet Security Systems in dienst kwam, werkte zij vijf jaar in diverse functies bij Krauthammer International BV in Noordwijk. In haar laatste functie, als Manager Krauthammer University, was zij verantwoordelijk voor de organisatie en coordinatie van het interne opleidingsinstituut. Hiervoor was zij senior commercieel assistente bij dezelfde organisatie. Verder heeft Huizinga acht jaar ervaring in uiteenlopende commerciele, organisatorische, coordinerende en secretariele functies bij diverse werkgevers.

"Steeds meer bedrijven zien de noodzaak van informatiebeveiliging en onderkennen dat bedrijfskritische gegevens kwetsbaar zijn. Ons accountteam krijgt het daarom steeds drukker. Ik ben er om commerciële ondersteuning in de meest brede zin van het woord te bieden. Ik krijg zo de kans om mijn commerciele en organisatorische capaciteiten uit te buiten. Ik heb daarnaast veel contact met mensen, zowel potentiele klanten als partners. Ik vind dat echt een voorwaarde in mijn werk."

Internet Security Systems
Internet Security Systems is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van oplossingen voor beveiligingsbeheer voor het internet. ISS levert beveiligingssoftware (SAFEsuite), beveiligingsdiensten op afstand, strategisch advies en opleidingen. ISS beschermt zo waardevolle informatie en zorgt voor veilige en ononderbroken e-business. De oplossingen voor beveiligingsbeheer van ISS worden gebruikt door meer dan 8.000 klanten wereldwijd, waaronder de Nationale Bank van België en de tien grootste telecommunicatiebedrijven in de Verenigde Staten.
Internet Security Systems - opgericht in 1994 - heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia (VS), en vestigingen in onder andere Belgie, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italie en Duitsland. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Noord-Amerika, Azie, Australie, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
Meer informatie is beschikbaar op de website van ISS: www.iss.net.