Persbericht

Beta Systems Software nieuwe Europese distributeur van Holland House

UNISPOOL printmanagement systeem voor Europese markt

Brakel, april 2001 - Holland House, wereldmarktleider op het gebied van print- en output management oplossingen, heeft een distributieovereenkomst getekend met BETA Systems Software, een belangrijke aanbieder van krachtige IT-managementsoftware. De overeenkomst betekent voor BETA Systems onder meer het gebruik van de flexibele outputmanagement oplossing UNISPOOL van Holland House. Hierdoor kan het Duitse bedrijf een platformoverschrijdende oplossing bieden voor volledig geautomatiseerde, foutloze distributie van documenten in grote, heterogene IT-omgevingen.

Voor de Europese mark zal BETA Systems UNISPOOL, in combinatie met modules van haar VIDiDOC Document Management reeks, aanbieden als aanvullend printmanagement systeem. Als een geïntegreerde printmanagement oplossing, breidt UNISPOOL de functionaliteit van de VIDiDOC Document Management reeks uit, met name op het gebied van documentdistributie en output management. UNISPOOL wordt in eerste instantie gecombineerd met de VIDiDOC Archive en Dispatcher (voorheen BETA 93), krachtige software voor de distributie en archivering van documenten en het beheer van printjobs.

UNISPOOL beheert en bewaakt op flexibele en gebruiksvriendelijke wijze het print/outputverkeer binnen een organisatie. Het product stelt organisaties in staat de documentenstroom te optimaliseren en te stroomlijnen. De beheer- en managementinterfaces dragen bij aan het reduceren van kosten in de printinfrastructuur.

'Voor Holland House betekent deze overeenkomst een belangrijke aanvulling op ons bestaande distributiekanaal', aldus Berend Hofman, managing director bij Holland House. 'De strategie van BETA Systems sluit nauw aan bij onze visie en biedt ons een sterke positie in, voor ons, nieuwe en diverse markten.'

Karl Joachim Veigel, chief executive officer bij BETA Systems Software zegt over de samenwerking: 'Beta Systems is in snel tempo bezig een plaats te bemachtigen in de groeiende markt van document management. Deze overeenkomst betekent weer een mijlpaal in de strategische ontwikkeling van onze productenreeks op dit gebied. UNISPOOL, officieel gecertificeerd voor SAP R/3, heeft duidelijke voordelen ten opzichte van traditionele systemen.'

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Tel. : 0418 - 673000 Website: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House is wereldwijd marktleider op het gebied van open output management systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel output management systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar output management een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Kodak Pathe, Du Pont de Nemours GmbH en L'Air Liquide.

Over BETA Systems Software AG, Berlijn, Duitsland
BETA Systems Software AG, Berlin, ontwikkelt en verkoopt krachtige IT-management software oplossingen. De voornaamste expertisegebieden zijn het automatiseren en optimaliseren van belangrijke systeemfunctionaliteiten voor de verwerking van grote hoeveelheden data. Het bedrijf focust zich op drie strategische gebieden: document management, storage management en data center management. Het klantenbestand van BETA Systems internationaal bestaat zowel uit grote organisaties in de industriële-, financiële, dienstverlenings- en publieke sector als uit telecom- en nutsbedrijven. De software van BETA Systems wordt wereldwijd verspreid via de eigen organisatie en via partners. Het bedrijf heeft wereldwijd 322 werknemers in dienst (oktober 2000), en in 1999 bedroegen de inkomsten rond de 90 miljoen DM. Sinds juni 1997 worden aandelen van BETA verhandeld op de Neuer Markt, Frankfurt, onder het symbool BSS. Voor meer informatie: www.betasystems.com.