Gemeente Capelle a/d IJssel

IK? Ik ben Capellenaar!

Van juni 1999 tot juli 2000 presenteerde Peter Paul Doodkorte, - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel en Radio Capelle -, het radioprogramma TIJDREIZEN. Een programma dat aansloot op het gemeentelijk project "Capelle 2020'. Dit project, dat medio 2000 resulteerde in de door de gemeenteraad van Capelle vastgestelde Strategische Visie 2020 en een stadswerkplan voor Capelle, leerde ons dat de Capellenaar graag meepraat over de inrichting van zijn/haar woonplaats en dat zij daarin ook kritisch en (veel)eisend kan zijn. Maar ook, dat de Capellenaar in het algemeen wát trots is op zijn woonplaats, zijn woonomgeving. Een trots die best wat vaker gehoord mag worden. En daarin gaat Radio Capelle voorzien!

Ik? Ik ben Capellenaar!
Is de titel van een wekelijks radioprogramma waarin de Capellenaar centraal staat. Geboren en getogen of import. Hij of zij, jong of oud, mag een uur lang vertellen over het wonen, werken, recreëren, kortom: het leven in Capelle aan den IJssel, zoals hij of zij dat ziet en ervaart.

Ik? Ik ben Capellenaar!
Is toekomstgericht. Gaat over het trotse gevoel, Capellenaar te kunnen en mogen zijn. Deels vormt het programma zo ook een vervolg op TIJDREIZEN. Als onderdeel van het gesprek met de gasten, wordt gekeken naar de voortgang die gemaakt wordt met het toekomstwerken van en door de gemeente en haar inwoners/sters. De muziekkeuze voor het programma wordt gemaakt door de gast zelf (persoonlijke top 10).

Ik? Ik ben Capellenaar!
Als ú zon trotse Capellenaar bent, en wilt praten en vertellen over de mooie dingen van Capelle, en de wensen die u hebt ter verdere verbetering, dan mág u onze gast zijn. U kunt zich hiervoor opgeven door te bellen met de presentator, Peter Paul Doodkorte 0653 165 996 of met Radio Capelle 010 451 77 77. Schrijven mag ook: Postbus 935 2900 AX. En het e-mailadres is: tijdreizen@planet.nl.

Ik? Ik ben Capellenaar!
Wordt m.i.v. 4 april 2001 wekelijks op de woensdagmiddag (van 11.00 uur tot 12.00 uur) uitgezonden via Radio Capelle (105,3 ether / 101,6 kabel) en wordt op de zaterdagmiddag opgenomen!