COLUMNX.NL VAN START ALS PORTAL VOOR CREATIEVE AMATEUR-COLUMNISTEN

Altijd al een column willen schrijven?

ALMERE, 4 april 2001 - Vanaf vandaag kan iedereen zijn creatieve uitspattingen kwijt op een site die daar speciaal voor bedoeld is. Verhalen, ervaringen en frustraties op allerlei onderwerpen zijn aan de orde van de dag bij Column X. Verkeer, politiek, computers en liefde voor elk thema is een plek. De site bestaat uit drie vaste columnisten en één gastcolumn waarop wekelijks nieuwe verhalen verschijnen. De rest van de site -het overgrote deel- wordt gemaakt door bezoekers die uiteenlopende ervaringen, gedachten en meningen uiten.

Een kleine greep uit de selectie van recente columns:
-"Kunnen jullie al inbellen op CD-ROM?" - Eddy Kielema, communicatiedeskundige
-"Nieuwe Windows eXPerience?" - J.T., IT deskundige
-"Met Youp draait de wereld door" - Casper Horlings, student IDM
-"Rookhufters" - Judith N. (gastcolumn)

-"Discriminatie, vooroordelen en constateringen" - Fred H. (ingezonden)
-"Een hekel aan de helpdesks" - Masterbrowser (ingezonden)
-"Respect voor de muziek" - Rogier van Iterson (ingezonden)
Over Column X
Column X (www.columnx.nl) is sinds 4 april officieel van start gegaan, maar was al enkele weken online. Naast inzendingen van bezoekers bestaat de site uit een drietal vaste columnisten die hun visie op de wereld tonen, ieder in hun eigen genre. Column X is een site van ExaMedia.

Over ExaMedia
ExaMedia (www.examedia.nl) is een bedrijf dat zich specialiseert in online content. Sinds het oprichtingsjaar 1999 heeft het bedrijf een tiental grote en kleinere sites ontwikkeld en onderhouden. Voorbeelden zijn het online magazine www.computerx.nl, het onderzoeksbureau www.interpoll.nl en ICT startpagina http://start.ontheweb.nl. De vaste column van Computer X (van JT) wordt nu verzorgd door Column X.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
columnx@prexa.nl of redactie@columnx.nl