Via Networks

VIA NET.WORKS wijzigt Nederlandse organisatie

Eindhoven, 4 april 2001, Internet Service Provider VIA NET.WORKS voert organisatorische wijzigingen door in haar twee Nederlandse vestigingen met als doel de efficiency van haar bedrijfsvoering verder te verhogen. De organisatorische veranderingen zijn gericht op het centraliseren van afdelingen die voorheen zowel binnen de VIA-vestiging in Rotterdam als Eindhoven aanwezig waren.

De afdelingen Sales, Finance en HRM opereren voortaan vanuit Rotterdam. Voor Marketing, Customer Care en Techniek ligt het zwaartepunt in Eindhoven. Voor enkele medewerkers betekent dit een verandering van functie en/of standplaats.

VIA NET.WORKS is sinds 1999 actief in Nederland sinds de overname van bART Internet Services te Rotterdam. In april 2000 breidde VIA haar netwerk in Nederland uit door Internet Access Eindhoven over te nemen. Inmiddels zijn beide organisaties geïntegreerd tot VIA NET.WORKS Nederland. Bij VIA NET.WORKS Nederland werken ruim 100 mensen.

VIA NET.WORKS, Inc. (Nasdaq en AEX: VNWI) is een wereldwijde provider van Internet services voor de zakelijke markt, met ruim 80.000 zakelijke klanten in Europa, Latijns Amerika en de Verenigde Staten. De lokale VIA-vestigingen leveren een uitgebreid aanbod van Internet services; onder andere op het gebied van toegang, hosting, netwerk services en Internet-security. VIA beschikt over een eigen transatlantisch en pan-Europees backbone-netwerk. Het hoofdkantoor van VIA NET.WORKS is gevestigd in Reston, Virginia, USA. Voor meer informatie over VIA in Nederland kunt u de VIA NET.WORKS-website, www.vianetworks.nl raadplegen of een e-mail sturen naar pers@vianetworks.nl. Voor vragen over resultaten van VIA NET.WORKS Inc. verwijzen wij u naar www.vianetworks.com.



_____