Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 4-04-2001 2e Persbericht 4 april 2001

Persberichten uit de regio:

Geldrop: Inbraak in een woning
In een woning aan de Haspelstraat is vanmorgen tussen 00.00 uur en 08.50 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen door verbreking van een bovenlicht aan de voorzijde van de woning. Uit de woning is een portemonnaie met 70 gulden en enkele pasjes weggenomen.

Helmond: Inbraak in een woning
Tussen 00.30 uur en 08.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Rubensstraat. Onbekend is hoe men de woning is binnengekomen. Uit de woning is een walkman en een bos sleutels weggenomen. Aan deze sleutelbos zaten de sleutels van een personenauto, merk Honda, type Jazz, kleur grijs, voorzien van het kenteken NV-25-YG, die eveneens is weggenomen.

Helmond: Diefstal uit een bedrijf
In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er vanaf een bouwterrein aan de Alartserf ongeveer 240 steigerklemmen weggenomen. Men kwam op het terrein door het losschroeven van een hekwerk.

Helmond: Weer aanhouding in helingzaak
Woensdagmorgen is in zijn woning in Helmond een 30-jarige man uit die stad aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstallen en heling van gestolen ladingen van vrachtautos. Gisteren werden vijf personen aangehouden voor dezelfde zaak. Zie hiervoor persbericht dinsdag 3 april 2001 nr. 2