Gemeente Hoorn

Nieuws

INFOAVOND KORENMARKT EN WIJDEBRUGSTEEG
Bewoners en omwonenden van Korenmarkt en Wijdebrugsteeg zijn op woensdag 4 april welkom in wijkcentrum t Hop aan Gerritsland 67 te Hoorn voor een informatiebijeenkomst over de herinrichting van Korenmarkt en Wijdebrugsteeg. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur. De avond staat onder leiding van wethouder mevrouw D. Vermulst.

Tijdens de informatiebijeenkomst in t Hop bent u van harte welkom om naar het schetsontwerp van de herinrichting te komen kijken. Voor wat betreft de vormgeving en het materiaalgebruik sluit de herinrichting aan op die van Oude Doelenkade, Slapershaven en Grote Oost. Na de herinrichting is het mogelijk van het winkelrondje naar de haven te lopen zonder last van autos te hebben. De route wijst zich vanzelf. De nieuwe bestrating van de Wijdebrugsteeg en de Bottelsteeg vormt een logisch vervolg van de wandelroute.

Naast wethouder Vermulst zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig die inlichtingen kunnen verstrekken en waarmee u van gedachten kunt wisselen. De gemeente zal bekijken of eventuele wensen of suggesties binnen het budget passen, zodat deze verwerkt kunnen worden in het ontwerp.



terug