IKVADER.NL

IkVader.nl gaat naar de beurs

Zelfs in dit gure klimaat, durft IkVader.nl het aan de stap naar de beurs te zetten.

Nee, (nog) niet naar de Nasdaq, ook niet naar het Damrak, maar naar de 9 Maanden Beurs! Van 4 t/m 8 april op de Rai in Amsterdam. Voor het eerst in de historie van de Rai zijn vaders vertegenwoordigd op deze babybeurs.

IkVader.nl is de eerste en (tot dusver) enige professionele website voor en door moderne vaders. De site biedt advies, praktische informatie en amusement rondom vaderschap. De toonzetting is nuchter, direct en vooral niet versluierd door roze wolken.

De oprichters van de site zijn werkzaam in de (schrijvende) journalistiek.

De Amsterdamse publicist Henk Hanssen, 39, nam in het najaar van 2000 het initiatief tot de site. Aanleiding vormden de vele reacties die hij ontving op de column over zijn prille vaderschap die hij publiceert in Men's Health.

Op de site, die nog in ontwikkeling is, komen veel enthousiaste reacties binnen. Zowel van (aanstaande) vaders én moeders die het credo van IkVader.nl -dare to care!- van harte onderschrijven.

De beursgang van IkVader.nl wordt gesponsord door QuoteJobs.nl, de carrièresite van QuoteMedia, en Men's Health, het lifestyle magazine voor mannen.

Op de beurs, die volgens de Rai in totaal 85.000 bezoekers zal trekken, zullen de vaders van IkVader.nl voor opvallende acties zorgen. Zo vindt er in de stand onder meer een dagelijks discussieforum plaats over de vaderrol. Discussies die live zijn te volgen op de site!

WWW.IKVADER.NL van 4 t/m 8 april RAI Amsterdam. Amstelhal, standnr. 7.706.