AutoRai

11-4-2001

Hyundai maakt Trajet compleet

Hyundai lanceert het actiemodel Trajet Esprit. De Trajet Esprit beschikt bovenop de complete standaarduitrusting over een achterspoiler, een elektrisch te bedienen schuif / kanteldak en lichtmetalen velgen.

Hyundai lanceert het actiemodel Trajet Esprit. Bij de fabrikant staat deze term garant voor een aantal fraaie extra's, boven op de standaarduitrusting. De Trajet Esprit beschikt dan ook over een achterspoiler, een elektrisch te bedienen schuif / kanteldak en lichtmetalen velgen. De waarde van dit pakket bedraagt 4.750. Hyundai neemt daarvan 2.400 zelf voor z'n rekening.

De Hyundai Trajet heeft in een jaar tijd een uitstekende reputatie opgebouwd door zijn comfort, rijgedrag en flexibele gebruiksmogelijkheden. Met name de zakelijke markt loopt warm voor de ruimteauto, vooral vanwege de concurrerende combinatie van lage kilometerkosten, een royale uitrusting en veel ruimte.

Laadruimte

De Esprit-uitvoering is gebaseerd op de Trajet 2.0i GLS. Deze heeft een 100 kW/136 pk krachtbron, vijf comfortabele stoelen en beschikt over 1.800 liter laadruimte. Achterin is ruimte voor twee extra zitplaatsen, waarbij altijd nog meer dan 500 liter laadruimte overblijft. De uitrusting is zeer compleet: naast airconditioning, elektrisch bedienbare ruiten en spiegels, centrale portiervergrendeling en draaibare voorstoelen beschikt de Trajet ook over een regensensor voor de ruitenwissers, ABS, EBD, airbags voorin en mistlampen.

De Esprit-uitvoering voegt daar nog sportieve lichtmetalen velgen, een achterspoiler en een elektrisch bedienbaar schuif / kanteldak aan toe. Deze versie is leverbaar in drie carrosseriekleuren: Sky Silver, Blue Planet en Bottle Green. De extra's hebben een waarde van 4.750, maar slechts 2.350 ervan worden in de prijs doorberekend. De Trajet 2.0i GLS Esprit komt daarmee op 56.345, inclusief drie jaar garantie, zes jaar carrosseriegarantie en drie jaar mobiliteitsgarantie. De Trajet Esprit staat rond Pasen bij de Hyundai-dealer.